Neprehliadnite

Nové domčeky v Royal Village

 

Golfoví nadšenci, ktorí chcú vyskúšať hru v Royal Valley majú ďalší dôvod na návštevu. Problémy s ubytovaním v rezorte vo Vysokých Tatrách pomôžu vyriešiť domčeky Royal Village, ktoré sa nachádzajú priamo na golfovom ihrisku len 150 metrov od Clubhouse Restaurant.

K dispozícii  je ubytovanie v piatich rovnako vyzerajúcich domčekoch v rezorte Royal Village. Plne vybavené dovolenkové domčeky s priestrannou terasou ponúkajú rozprávkové výhľady na Vysoké Tatry, okolité greeny ako aj celú podtatranskú oblasť a panoramatický výhľad na všetky okolité obce. Okrem toho vás nadchnú minimalistickým dizajnom, pocitom útulnosti, moderným vybavením a spojením s prírodou.

Domčeky sú zariadené tak, že v každom z nich sa pohodlne ubytuje celý golfový flight a vaše priateľské golfové dobrodružstvo tak môže pokračovať aj mimo golfových greenov. Každý domček v Royal Village disponuje spálňou s manželskou posteľou a jednou dvojlôžkovou izbou, v ktorých si každý príde na výdatný a ničím nerušený spánok. Obývacia izba s televízorom je spojená s plne vybavenou kuchyňou a jedálenským kútom.

Gauč v obývačke poskytne po rozložení pohodlný spánok ďalším dvom osobám. Okrem toho sa v domčeku nachádzajú až dve toalety a priestranný sprchový kút. V domčekoch sa nachádza aj klimatizácia, ktorá sa stane vašim verným kamarátom počas horúcich letných dní a tak sa počas celého pobytu budete cítiť príjemne. Dokonalým miestom pre váš oddych a spoločné chvíle bude aj priestranná vonkajšia terasa, ktorá je súčasťou každého domčeka či privátny balkón v izbe s manželskou posteľou.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv