Neprehliadnite

Trendy – Navrhnuté pre hráčov

 

Pred dvoma desaťročiami prišla na trh prvá kolekcia športového oblečenia, ktorej tvorcami boli olympijský víťaz v zjazdovom lyžovaní Nór Lasse Kjus a švajčiarsky podnikateľ Didi Serena. Celkom logicky začali kolekciami pre lyžiarov. Keďže obaja boli vášnivými hráčmi golfu, zanedlho došlo aj na kolekciu oblečenia pre golfistov.
Text Andrej Obuch / foto archív

Podobne ako u lyžiarov aj golfové oblečenie musí spĺňať tie najprísnejšie kritériá: pohodlie pohybu, komfort a aktívna ochrana pred vonkajšími vplyvmi počasia. Vášeň pre zimné aj letné druhy športu, ako aj pohyb vo vonkajšom prostredí, podmienili vznik aj tretieho piliera odevnej značky Kjus – lifestyle oblečenia.


Na všetky obdobia
Ambíciou značky v golfe je obliecť hráčov do každého počasia, v ktorom možno hrať. Preto je výsledkom trojročného procesu funkčné, priedušné, ale aj teplotnú ochranu poskytujúce oblečenie. Na jar chráni pred vlhkom i vetrom, v lete pred vonkajšou teplotou, ale aj prehriatím ľudského tela a škodlivým UV žiarením. Na jeseň a prípadne aj v zime nie je dôležitá len ochrana pred dažďom, ale aj termoregulácia. To všetko spĺňajú jednotlivé druhy golfového odevu, polokošele, pulóvre, vesty i bundy, nohavice, sukne.

Jeseň na ihrisku
Jesenné oblečenie hráča golfu musí zodpovedať veľmi častému striedaniu rôznych druhov poveternostných podmienok. Ráno sa môže črtať krásny a teplý slnečný deň a začaté golfové kolo sa nakoniec môže zmeniť v daždivé finále. Z tohto dôvodu Kjus vo svojej kolekcii na záver leta, začiatok jesene, ale najmä na vyústenie golfovej sezóny v našich stredoeurópskych zemepisných šírkach myslí práve na funkčnosť, vodoodolnosť a hlavne pocit voľnosti strihov, ktoré umožňujú športový pohyb a pobyt v exteriéri.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv