Neprehliadnite

High Fidelity

 

/Technika/
Text. Jakub Jesenski

/Hi-fi mikrosystém Denon CEOL N11/

Mikrosystém je určený pre tých, čo počúvajú fyzické média aj streamovanú hudbu. Vďaka bezplatnej aplikácii HEOS, ktorou celý prístroj ovládate, môžete počúvať online hudobné služby, streamovať audio vo vysokom rozlíšení priamo z domácej siete alebo z pripojeného USB zariadenia. Denon s výkonom 2×65 W podporuje audioformáty MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, či DSD. Mikrosystém ponúka jeden analógový a dva digitálne optické vstupy, takže môžete pripojiť aj televízor.

 

Projektor LG HU915QE
Keď dôjde na porovnávanie najlepších súčasných projektorov a televízorov rozhodne v prospech staršej techniky vždy otázka jasu. Lenže v prípade LG HU 915QE už projektor v podstate nahrádza TV. 4K Ultra Short Throw projektory mali problém s jasom za bežného svetla, keď takmer divák už moc v exteriéri nevidí. Nový projektor LG HU915QE má dosahovať maximálny jas 3700 ANSI pri súčasnom kontraste 2,000.000:1. Ako zdroj svetla využíva RGB laser s životnosťou 20.000 h. Projektoru stačí vzdialenosť 10 cm od plochy, aby dokázal ponúknuť obraz 100″ a počíta s uhlopriečkou v rozsahu 90″ až 120″.

 

Gramofón Technics SL-1200 GR
Klasika a ikona pre skutočných DJ´s. Prvá generácia prišla na svet už v roku 1972. Napriek pravidelným inováciám výrobu v roku 2010 ukončili a dlho to vyzeralo, že model Mk6 bude posledný. Pred šiestim sezónami došlo k reinkarnácii a v roku 2017 uviedli na trh model SL1200 GR. Technics SL-1200 koncipovali ako hi-fi gramofón, ale pre svoje vlastnosti a kvalitu konštrukcie si získal obľubu u DJ-ov ako ideálny gramofón na mixovanie a scratchovanie v tanečných kluboch a baroch po celom svete vrátane Slovenska.

 

Slúchadlá Bowers & Wilkins Px7 S2
Spoločnosť Bowers & Wilkins predstavila úplne nové prémiové bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením hluku s názvom Px7 S2. Tento model nahrádza doterajšiu verziu PX7. Novinka má mať štíhlejší profil a nižšiu hmotnosť, poteší tiež všetkých, ktorí pre ovládanie preferujú fyzické tlačidlá. O prenos zvuku sa stará Bluetooth 5.0, podporované sú tiež kodeky aptX HD, aptX Adaptive, aptX, AAC a SBC. Tieto slúchadlá majú ponúknuť 24-bit High-Res audio a zvuk aj posluchový zážitok tak celkovo posunúť bližšie charakteru referenčných reproduktorov 800 Series Diamond.

PlayStation VR2
Ešte do konca tohto kalendárneho roka by mala uzrieť svetlo sveta nová verzia VR headsetu pre priatu generáciu PlayStation od firmy Sony. Vďaka predným kamerám na headsete sa odteraz budete môcť rozhliadnuť  aj okolo seba, čo sa hodí najmä v prípadoch, že nemôžete nahmatať jeden z ovládačov. PlayStation VR2 ponúkne dva módy. VR mód využijú hry, ktoré boli priamo robené pre hranie vo virtuálnej realite. Pobeží v rozlíšení 4000×2040 s HDR pri 90 alebo 120 FPS. Obsah sa bude prehrávať v rozlíšení 1920×1080 s HDR s variantmi 24, 60 alebo 120 FPS.

Osviežovač odevov Samsung Airdresser
Nie, nepomýlil sme sa, skutočne to nie je chladnička! Zaujímavé zariadenie so šírkou 44,5 má priestor na tri kusy oblečenia, ktoré je schopné odevy osviežiť, vyrovnať a odstrániť 99 % pachov. Funguje to na princípe horúcej pary, ktorá z dýz systému JetSteam preniká hlboko do látky a odstraňuje aj škodlivé mikroorganizmy. Výrobca udáva, Samsung Airdresser dokáže eliminovať takmer 100 % všetkých bežných baktérií a vírusov a 100 % domácich roztočov.

Notebook Lenovo Yoga 9
Nielen pre nadšencov modifikácii 2 v 1 je určený tento notebook. O pohon notebooku Lenovo Yoga 9 sa stará 12. generácia mikroprocesora Intel Core 17-1260P s integrovanou grafikou Intel Iris Xe Graphics. Ide o procesor s certifikáciou Intel EVO, ktorý disponuje kvartetom výkonných jadier a ôsmimi ďalšími jadrami na efektívnosť. Vysoko hodnotená je aj funkcia zvuku, ktorý je produktom luxusnej značky Bowers and Wilkins. Medzi pozitíva modelu Lenovo Yoga 9 treba zaradiť aj kvalitu displeja, klávesnicu, spracovanie, výdrž batérie (10 h) a veľký touchpad.

Slúchadlá JBL Live Pro 2
Spoločnosť JBL patrí k ťahúňom na trhu s bezdrôtovými slúchadlami a prenosnými reproduktormi. Nový model štýlových slúchadiel s adaptívnym potlačením hluku (Smart Ambient) je vodovzdorný. Uzavretý dizajn Oval TubesTM s oválnymi silikónovými nadstavcami je zárukou pohodlného nosenia. Súčasne zaisťujú lepšie potlačenie hluku a nežiaducich šumov. Celková výdrž batérie je 40 h.

Text: Jakub Jesenski

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv