Neprehliadnite

Pri letisku v Šuranoch zaviedli „taxi“ služby

 

Golfoví nadšenci z Airport GC si užívajú letnú sezónu naplno! Po rodinnom turnaji Rotary Golf Cup, bojujú kluboví členovia o dovolenkový pobyt v Andalúzii a na ihrisku pribudla „taxi služba“ s osemmiestnym vozidlom.

Aby to nevyzeralo všetko príliš ružovo, tak pri poľnom letisku v Šuranoch sa sťažujú na nedostatok vlahy. Ale inak im to tamojším (foot)golfistom na aktivite neuberá. Napokon okrem už tradičného footgolfu si na šurianske golfové ihrisko už našli cestu aj disgolfisti, ktorí sa však cítia najlepšie v lese medzi stromami a terénne s väčším prevýšením. Rodinný turnaj Rotary Golf Cup 2022 organizoval Airport GC pod záštitou Rotary Clubu Nové Zámky.

Aj vďaka horúcemu letu si aj v Airport GC obľúbili podvečerné partičky golfu a príjemné posadenie na terase s dobre vychladeným pivkom a drinkom. „V utorok, piatok a v nedeľu si záujemcovia môžu zahrať o týždenný pobyt v apartmánoch v Andalúzii aj s golfom od Costa Golf. Samozrejmosťou je welcome drink od spoločnosti Marsen. Tréningy prebiehajú klasicky v piatok po dohode priamo s trénerom Peťom Wiegerom,“ informoval šéf klubu Maroš Očadlík, ktorý potvrdil, že majstrovstvá klubu sa uskutočnia prvý septembrový víkend.

Vo vyspelých krajinách býva zvykom, že tam, kde sa hráva pravidelne golf, nechýbajú ani sekundárne služby, ktoré často na prvý pohľad s touto činnosťou nesúvisia. A sektor služieb sa snažia spestriť aj v Airport GC. Okrem už spomínaných aktivít sa venujú v klube aj lukostreľbe a komerčnému letectvu. Najnovšie však už poskytujú aj služby na odvoz na letisko (Budapešť, Bratislava a Viedeň)  alebo do určenej destinácie osemmiestnym úžitkovým vozidlom Toyota Proace Verso.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv