Neprehliadnite

High Fidelity

 

/High Fidelity/

 

Televízor Sony

Sony prichádza na trh s televízorom Bravia XR bez okrajov, ktorý je výsledkom dizajnu Immersive Edge. Japonský výrobca sa môže pochváliť aj novým procesorom Cognitive Processor XR a viacerými chytrými funkciami. Azda jediným slabším miestom môže byť vybavenie Mini LED diódami, ktoré môžu byť v konkurencii s obrazovkami OLED pre niektorých zákazníkov nedostatočné.

Projektor BenQ

Spoločnosť BenQ pridala do svojej ponuky projektor X3000i. Kombinácia výbavy, kvality obrazu a rýchlosti odozvy z neho robí univerzálny projektor pre náročných filmových fanúšikov a počítačových hráčov. BenQ X3000i je DLP projektor s natívnym 4K rozlíšením (3840 x 2160).

 

Bose SoundLink Flex

Malý, ale výkonný Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Flex sa uplatní nielen doma, ale aj v exteriéri. Vďaka vysokej odolnosti IP67 Flex ho nerozhodí ani ponorenie do vody alebo plážový piesok. Ak spadne do vody, tak reproduktor bude dokonca plávať. Povrch má odolať korózii, UV žiareniu, takže svoju úlohu splní v chate na horách, ale aj pri bazéne na kúpalisku.

Zosilňovač Marantz

Nový Hi-Fi zosilňovač Marantz Model 40n pridal do ponuky funkcií stále obľúbenejšie streamovanie on-line hudby. Samotný zosilňovač triedy A/B má výkon 2 x 70 W (8 ohmov)/ 2 x 100 (4 ohmy), udávaný frekvenčný rozsah je potom 5 Hz až 50 000 Hz, skreslenie 0,02 %. Poctivú konštrukciu naznačuje aj slušná hmotnosť (17 kg).

Gramofón Lenco

Spoločnosť Lenco rozšírila portfólio gramofónov o nové modely. Sú určené pre tých náročnejších zákazníkov, ktorý však neplánujú kupovať zosilňovač, respektíve nemajú v byte priestor na „reprobedne“. Základom modelu Lenco LS-410 je klasický remienkový gramofón. Nechýba jednoduché prepínanie medzi rýchlosťami 33 alebo 45 ot/min. Lenco LS-410 sa vyrába v niekoľkých farebných variantoch.

Sieťový prijímač Technics

Zaujímavou novinkou od spoločnosti Technics je kompaktný sieťový CD prijímač SA-C600, ktorý je súčasťou aktuálnej série Premium C600. Výrobca k nemu odporúča pripojiť reproduktorový systém Technics SB-C600. Systém kombinuje analógový FM a digitálny DAB+ prijímač, na vrchnej strane je CD-prehrávač s horným vkladaním.

 

Reproduktor Teenage Engineering

Švédská značka Teenage Engineering sa od roku 2005 zameriava na výrobu spotrebnej elektroniky, ako sú reproduktory, klávesy alebo syntezátory. Ich aktuálnou novinkou je prenosný reproduktor OB–4 Off-White, ktorý vznikol v spolupráci so značkou Off-White. Reproduktor v červenej farbe má retro dizajn, ale moderné funkcie od spojenia cez Bluetooth až po káblové spojenie alebo FM rádio.

 

Soundbar Bowers & Wilkins

Známy výrobca High-End reproduktorov Bowers & Wilkins sa pochválil nedávno soundbarom Panorama 3. Mieri, samozrejme, do prémiového segmentu. Je určený pre tých, ktorí chcú mať pri televízore len jeden nízky soundbar.

 

 

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv