Neprehliadnite

Krištáľové krídlo: Medzi nominovanými športovcami aj Sabbatini

 

Na jubilejnom 25. ročníku prestížnej ankety Krištáľové krídlo zverejnili známe nominácie za rok 2021. V kategórii Šport sa medzi trojicou nominovaných nachádza aj golfista Rory Sabbatini.

Juhoafrický rodák je strieborný medailista z Tokia 2020 a veľký propagátor tohto nádherného športu na Slovensku. V ankete Krištáľové krídlo robia Sabbatinimu spoločnosť kanoista Erik Vlček a slovenská parastolná tenistka Alena Kánová.

Slávnostné vyhlásenie laureátov Krištáľového krídla za rok 2021 sa uskutoční 20. marca 2022 v Sále opery a baletu v novej budove SND v Bratislave. Priamy prenos z podujatia bude možné sledovať na verejnoprávnej RTVS. Krištáľové krídlo každý rok oceňuje významné osobnosti Slovenska.

Z vyše 140 nominácií v oblasti vedy, kultúry, filantropie či športu za rok 2021, ktoré do odborných diskusií priniesli porotcovia, ale aj široká verejnosť, sa do finálneho výberu dostalo 27 nominácií.  O menách laureátov v deviatich samostatných kategóriách rozhodla veľká porota Krištáľového krídla.

„Napriek tomu, že bol rok 2021 poznačený pandémiou, každá kategória priniesla množstvo silných nominácií, výnimočných osobností a počinov, z ktorých bolo náročné vybrať tri najvýznamnejšie,“ informovala riaditeľka Krištáľového krídla Katarína Srkala.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv