Neprehliadnite

Nové modely hodiniek Bvlgari pri Ženevskom jazere

 

Svetoznáma značka luxusných produktov Bvlgari predstavila nedávno na švajčiarskom veľtrhu Geneva Watch Day 2020 niektoré zo svojich najnovších modelov hodiniek pre tento rok. V hoteli De La Paix, Ritz Carlton veru bolo, čo obdivovať.

Značka Bvlgari z Apeninského polostrova je tradične nekonvenčná – rada prevracia status quo „na hlavu“ svojim typickým talianskym neviazaným štýlom. Navyše sa vyznačuje neúnavnou vášňou pre inovatívne materiály a výrobné postupy. V duchu svojho štýlu značka Bvlgari posúva hranice a píše nové pravidlá hodinárstva.

Tento trend je zrejmý aj v prípade nových modelov hodiniek, ktoré stelesňujú inšpiratívnu fúziu talianskej kreativity a švajčiarskej exaktnej mechaniky a dizajnu. Vrcholným predstaviteľom tejto školy je model Octo Finissimo Saga, ultratenké hodinky, ktoré renomované hodinárstvo preniesli cez prah 21. storočia.

Vďaka svojmu mimoriadnemu dizajnu a „savoir-faire“ drží k dnešnému dňu kvinteto svetových rekordov. Na podobnej vlne ide aj ďalší počin z dielne Bvlgari Horlogerie continues: nová kolekcia Aluminium. Nechýbal ani držiteľ šiesteho svetového maxima, ktorým je model Octo Finissimo Tourbillon Chronograph Skeleton Automatic.

V týchto hodinkách je evidentný rovnaký odvážny a nezameniteľný duch. Akcia Geneva Watch Days, ktorá sa konala 26. – 29. augusta v pridružených butikoch a hoteloch v centre Ženevy, spojila celkovo 17 luxusných značiek s veľmi odlišnými profilmi do jedinej veľkej udalosti. Každý z Maison predstavil svoje nové produkty médiám a klientom vo svojom vlastnom  priestore len na základe menovania.


Táto iniciatíva, oficiálne podporovaná republikou a kantónom v Ženeve a  zahájená skupinou luxusných značiek, vrátane Bvlgari, Breitling, De Bethune, Gérald Genta, Girard-Perregaux,  H. Moser & Cie, MB&F, Ulysse Nardin a Urwerk – umožnila verejnosti objavovať a zoznámiť sa s  najnovšími hodinárskymi výtvormi.

-jj-, foto: Bvlgari

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv