Neprehliadnite

Novinky z kuchyne SKGA, bude aj Ton 2020 by Rory Sabbatini

 

Slovenská golfová asociácia (SKGA) pripravila na rok 2020 viacero zaujímavých podujatí. Pre najmladších hráčov je to séria íventov pod názvom TON 2020 by Rory Sabbatini. Toto podujatie je určené hráčom do 16 rokov, s HCP až do 45.

Doposiaľ v Túre olympijských nádejí hrávali len hráči do 14 rokov a s maximálnym HCP 36.  „Novinkou sú aj kategórie, ktoré budú hrať len 9 jamiek. Ide o hráčov do 10 rokov, ktorí na dlhých ihriskách budú hrať zo špeciálne skrátených odpalísk a o hráčov s HCP 37 – 45 vo veku 11 – 16 rokov,“ informovala SKGA. Nosiči na turnaji TON 2020 by Rory Sabbatini budú povolení len pre hráčov do 10 rokov. Nosičom nesmie byť PRO. Pre účastníkov túry budú pripravené aj prekvapenia súvisiace s naturalizovaným reprezentantom Sabbatinim. Dva turnaje zo série sa uskutočnia na východe Slovenska pri Košiciach, na 9 jamkových ihriskách Alpinka a Red Fox Malá Ida, aj tieto budú riadne zahrnuté do celoročného hodnotenia série.

Pre juniorov pripravujeme dve SKGA Junior Tour, a to na ihriskách v Hrubej Borši a Penati – Heritage. Zmenou oproti vlaňajšku je to, že sú zakázaní PRO ako nosiči. Turnaj je otvorený pre hráčov do 21 rokov, nosičom v turnaji môže byť iba osoba, ktorá sama nepresiahla vek 21 rokov. SKGA Tour bude mať 5 trojkolových podujatí, rovnako ako v roku 2019, hracie dni budú sobota až pondelok. Nosičom nesmie byť osoba so štatútom PRO. Zmení sa systém vyhodnotenia celosezónnej súťaže, celkovým víťazom SKGA Tour sa stane hráč, ktorý nazbiera najviac bodov za umiestnenia vo svojej kategórii.

Pre kategóriu mid am a senior pripravuje SKGA päť dvojdňových podujatí MID AM Senior Tour 2020. Aj v týchto turnajoch hráči budú bojovať aj o celkové víťazstvo v ročníku. V júli 2020 sa v Hrubej Borši uskutočnia majstrovstvá Európy družstiev mužov a chlapcov (divízia 2), pod záštitou EGA. Pre všetky vekové kategórie SKGA pripravuje majstrovské súťaže. Golfový rezort Penati aj v roku 2020 bude hostiť Slovakia Challenge Tour a v septembri sa na rovnakom ihrisku uskutoční aj Slovak Championship Open, za účasti Sabbatiniho. Na týchto podujatiach sa predstavia aj slovenskí hráči. Profesionáli, aj nominovaní amatéri. Mimo územia SR nás okrem iných zaujímavých turnajov čaká aj turnaj olympijský, kde pod slovenskou vlajkou nastúpi Sabbatini.

-jj-, skga.sk

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv