Neprehliadnite

Golfista Davis Love III prišiel pri požiari o rodinné sídlo

 

Taký koniec karantény si rozhodne nepredstavoval. Americký golfista Davis Love III prišiel v piatkových ranných hodinách pri mohutnom požiari o rodinný dom. Niekdajší druhý hráč sveta a víťaz 21 turnajov na okruhu US PGA aj jeho žena stihli sídlo včas opustiť a vyviazli bez zranení.

Dom bol úplne zničený. Keď hasiči s tromi vozidlami dorazili na miesto, bol už kompletne v plameňoch a oheň sa nepodarilo dostať pod kontrolu. „Sme zdrvení stratou nášho domova, ktorý bol naplnený smiechom a spomienkami, ale vďaka bohu sme v bezpečí a nezranení,“ uviedol Love III.

 

Päťdesiatpäťročný člen golfovej Siene slávy vo svojom vyhlásení na sociálnej sieti súčasne poďakoval všetkým, ktorí mu prišli na pomoc. V priestrannom dome na ostrove St. Simons, v americkom štáte Georgia a neďaleko mesta Jacksonville, žil viac ako dve dekády. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa, ale podľa prvých informácií sa oheň rozšíril na poschodia z garáže.

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv