Neprehliadnite

Taiwan Swinging Skirts: Nelly udržala nervy a obhájila titul

 

Americká golfistka s českými koreňmi Nelly Kordová obhájila prvenstvo na turnaji v Tchaj-peji a pripísala si tretí triumf na okruhu LPGA. Pred rokom dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu na Tchaj-wane vybojovala premiérový titul v elitnom seriáli, ku ktorému v tomto roku v januári pridala aj výhru na Australian Open.

Mladšia z dvojice sestier Kordových vstupovala do záverečného kola s náskokom troch úderov pred Austrálčankou Minjee Leeovou, ale nakoniec musela o prvenstvo bojovať v rozstrele. Zahrala 72 rán, o sedem viac než v sobotu. V play-off 21-ročná rodáčka z Bradentonu porazila vďaka birdie na prvej dodatočnej jamke Leeovou a Nemku Caroline Massonovú.

Rozstrel mal pikantnú príchuť, pretože kedík Kordovej Jason McDede je snúbencom Massonovej, s ktorou plánuje na budúci rok svadobnú hostinu. „Bolo to celkom komické. Mám z nich radosť, že im to vyšlo. Azda dostanem v budúcich rokoch šancu im to odplatiť,“ povedala Massonová.

Za turnajový triumf Kordová získala finančnú prémiu 330.000 amerických dolárov a v pondelkovom vydaní aktuálneho svetového rebríčka profesionálnych golfistiek vylepší doterajšiu ôsmu priečku. Jej staršia sestra Jessica obsadila v Tchaj-peji delené jedenáste miesto.

Konečné poradie turnaja Taiwan Swinging Skirts 2019 nájdete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv