Neprehliadnite

„Tonka“ aj doma prorokom, poltucet juniorských majstrov známy

 

Golfový rezort v Sedíne hostil nedávno Medzinárodné juniorské majstrovstvá Slovenska. Naši golfisti sa otvorenom národnom šampionáte v silnej zahraničnej konkurencii nestratili.

Rovnako aj domáci organizátori si počas troch dní poradili s chladnými ránami, obedňajšími horúčavami aj dažďom. Pri Malom Dunaji nechýbala ani Antónia Zacharovská, čerstvá víťazka St. Andrews Junior Ladies´ Open.  Domáca hráčka potvrdila aktuálnu formu a vo svojej kategórii nenašla premožiteľku.

„Antónia hrala vo svojej obvyklej pohode a vyrovnane. Úspechy v tejto sezóne nesporne prispeli k jej dobrému výkonu. V každom turnaji dokazuje, že patrí k tomu najlepšiemu, čo slovenský golf vo svojej histórii mal a má,“ povedal hlavný rozhodca Rastislav Michalák na adresu 16-ročnej slovenskej tínedžerky „Tonky“.

Víťazi kategórie U18 Ema Dobiášová a Matej Babic získali okrem titulu majster resp. majsterka Slovenska aj miestenku na prestížnom turnaji The Duke of York Young Champions Trophy. Tento event sa koná o necelý mesiac v severoírskom Royal Portrushi.

Už od roku 2001 ho organizuje syn kráľovnej Alžbety, vojvoda z Yorku – princ Andrew. „Postupujúcim na The Duke of York môžeme len zaželať presné rany. A nech si maximálne užijú ihrisko, ktoré nedávno hostilo The Open. Je absolútne nádherné, ale náročné,“ znel odkaz zo strany SKGA..


Juniorskí majstri SR 2019:

Junior Ladies a Men 21: Katarína Drocárová a Lukáš Ružek
Junior Ladies a Men 18: Ema Dobiášová a Matej Babic
Girls a Boys 16: Antónia Zacharovská a Tomáš Mičian

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv