Neprehliadnite

Čierny bocian bol v golfovom rezorte Black Stork opäť štedrý

 

V golfovom rezorte Black Stork sa uskutočnil už v poradí 12. ročník charitatívneho golfového turnaja Charity Golf Cup 2019. Prevažne športové celebrity vyzbierali tentoraz pre potreby telesne a mentálne postihnutých deti z Nadácie Miroslava Šatana a projektu „Hodina deťom“ čiastku vo výške 28.212 eur.

Doteraz sa už vďaka dobrej myšlienke na tomto projekte naakumulovala čiastka 237.800 eur.  Vyvrcholením turnaja bolo odovzdanie vyzbieranej sumy peňazí do rúk prítomným deťom, zástupcom nadácii a občianskych združení.

Symbolické šeky do hodnoty 2000 eur prevzali rodičia s deťmi priamo z rúk Petra Bondru, Mira Šatana, Richarda Lintnera, Adely Vinzeovej a ďalších známych osobností. Šek v hodnote 5000 eur prebral Ondrej Gallo, riaditeľ Nadácie pre deti Slovenska.

Do golfového turnaja sa okrem spomínaných zapojili aj ďalší exhokejisti ako Marko Daňo, Martin Cibák, Ján Lašáka, ale niekdajšie elitná tenistka Daniela Hantuchová a osobnosti z kultúrneho života Milan Lasica, Milan Kňažko, Ady Hajdu, Martin Mňahončák, Filip Tuma a Adela s Viktorom Vinzeom.

Športovci darovali do dražby časť svojho športového oblečenia, hokejisti dresy, hokejky a helmy. Víťazmi turnaja sa stali hneď dva flajty s rovnakým počtom rán 61 (Par ihriska je 72) s kapitánkou Adelou Vinzeovou (zároveň víťazi v kategórii „Netto“ – prepočet na HCP)  a kapitánom – hokejistom Phillipom Johanssonom. V kategórii netto na druhom mieste skonči flajt Lašáka a Daňa.


Systém hry „texas scramble“, kde sa vždy hrá tá najlepšie padnutá golfová loptička, umožňuje, aby sa do hry zapojili aj menej  zdatní hráči a tak nadšenci golfu tak prostredníctvom golfu spojili príjemné s užitočným.

„Tento rok náš charitatívny turnaj pomohol deťom a občianskym združeniam sumou viac ako 28.000 eur. Ďakujem všetkým za účasť a podporu. Znova sa potvrdilo, že ľudia, ktorí na turnaj prišli, ukázali  veľké srdcia a ochotu pomôcť,“ povedal dojatý Bondra, ktorý bol pri koordinovaní celej akcie precízny, profesionálny a vždy prítomný tam, kde to bolo potrebné.

„Počas deväťročnej existencie priniesol Charity Golf Cupom viac ako 61.000 eur na projekty trávenia voľného času, na pomoc deťom v sociálnej núdzi a deťom so zdravotným hendikepom,“ reagovala Zuzana Horváthová, manažérka projektu Hodiny deťom. „Organizátorom i osobnostiam, ktoré takýmto spôsobom pomohli Hodine deťom, patrí veľká vďaka,“ dodala.

-jj-, foto: www.golftatry.sk

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv