Neprehliadnite

Austrian Golf Show: Viedenská premiéra (bez slovenskej stopy)

 

Skromný, ale praktický a užitočný. Tak by sa dal stručne charakterizovať prvý ročník golfového veľtrhu Austrian Golf Show, ktorý sa uskutočnil počas druhého februárového víkendu vo viedenskom MGC-Messe.

Okrem golfových palíc a loptičiek si návštevníci mohli pozrieť napríklad novinky v oblasti športových inovatívnych doplnkov. Dozvedeli sa aj o atraktívnych golfových destináciách a neďalekých hotelových zariadeniach. Priestor dostala aj golfová móda a oblečenie.

Záujemcovia si mohli vyskúšať hru na sofistikovanom golfovom trenažéri, ale aj požiadať prítomného trénera o odbornú radu a konzultáciu na odstránenie svojich herných a pohybových nedostatkov. Medzi technickými vychytávkami nechýbali ani ultraľahké golfové vozíky.

Medzi vystavovateľmi tvorili majoritnú časť rakúske firmy, pobočky svetoznámych značiek, či regióny zastúpené cestovnými agentúrami a kanceláriami. Cestu do rakúskej metropoly si na premiérový ročník Austrian Golf Show našli aj vystavovatelia z Českej republiky, Slovinska, či Talianska.

Cenné a prehľadné informácie ste však mohli získať nielen o neďalekých golfových rezortoch na Kaskádach alebo libereckej Ypsilonke, ale aj o „zelených kobercoch“ na Cypre, v Thajsku, Írsku alebo exotickom Mauríciu.

Škoda, že túto ideálnu príležitosť na výstavnej ploche s rozlohou 1700 m2, kde sa zmestilo 55 vystavovateľov, nevyužili aj slovenské regionálne agentúry, cestovné kancelárie, golfové kluby, či priamo Slovenská golfová asociácia (SKGA). V neľahkom období pre ďalší rozvoj golfu pod Tatrami je to trochu prepych…

„Nová cieľová skupina golfistov si zvolila aktívny životný štýl, ktorý je kvalitný, ale náročný. Golfisti hľadajú niečo zvláštne, aby sa mohli odlíšiť o masy a mainstreamu. Preto prvá Rakúska Golf Show predstavuje inovatívnu ponuku najmä pre mestských golfistov. Golf je momentálne v trende, pričom zo elitárskej zábavky sa stal šport pre stredné vrstvy. Prvá rakúska golfová show ilustruje túto novú rozmanitosť golfu,“ vysvetlil Ludwig Büll, výkonný šéf veľtrhov a kongresov Z&K.

/Austrian Golf Show 2019 – Fotogaléria/

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv