Neprehliadnite

Kempinski The Spa

 

Exkluzívne spa nájdete na najväčšom zo Seychelských ostrovov – Mahé mimo hlavnej budovy rezortu Kempinski Seychelles, uprostred tropickej záhrady, priamo pod žulovým masívom.
Text Ivan Mičko / foto autor a archív Kempinski

Má šesť miestností na procedúry a prírodný pavilón, obložený vzácnym drevom, s panoramatickým výhľadom na neďaleké granitové veže. Odvšadiaľ dýchajú trópy, exotika, luxus. Základnou filozofiou Kempinski The Spa sa stali európske štyri ročné obdobia, pričom cieľom je znovu naštartovať prirodzenú telesnú rovnováhu klienta.

Metódy vychádzajú z faktu, že každý ľudský tvor je unikát. Jeden môže pocítiť blahodarné účinky chladnej vody v tunajšej horúcej klíme, na druhého môže životodarne pôsobiť niečo celkom iné. Keďže inšpirácia prišla z Európy, kde vieme, že v zime vedie cesta k regenerácii cez hibernáciu a rekuperáciu, na jar zasa pomáhajú myšlienky kvitnutia a rastu.

Každý krok v Kempinski The Spa šijú tunajší terapeuti doslova na mieru každého návštevníka. Naša filozofia leží na pochopení vašich potrieb, vysvetlili mi. Zameriavajú sa na obnovu sily používaním tradičných procedúr a kozmetických prípravkov, ktorých základom sú domáce ingrediencie, akými sú napríklad citrónová tráva, vanilka alebo škorica.

Jar

Jarný dáždik podporuje pučanie prírody, rast kvetov a listov. A tak ako sú nové púčiky citlivé na vietor, teplo a svetlo, rovnako je to aj s našou pokožkou. Ak telo stráca energiu, tento stav môže byť príčinou fyzického diskomfortu a emocionálnej citlivosti. Cesta k návratu a pohode vedie cez obnovu energie formou detoxikácie, masáží, zábalov a očistných procedúr.

Leto

Toto ročné obdobie sa v prírode spája predovšetkým s dozrievaním ovocia, zvieratá vyvádzajú na prvé poznávacie cesty svoje mláďatá a celkovo je energia na najvyššom stupni. Naše telo a metabolizmus sú stále aktívnejšie, čo má vplyv na rast hormónov. A práve v tomto čase sme náchylní na rôzne zápaly. Pozitívnou zmenou bude rehydratácia, ochladenie a upokojenie pokožky nielen na tvári, ale aj na celom tele .

Jeseň

V prírode sa spomaľujú procesy, rastliny i živočíchy sa pripravujú na zimný spánok. Rovnako je to aj s naším organizmom. Aj naše telo spomaľuje, znižuje sa vnútorná cirkulácia a my sa cítime unavenejší. Naša myseľ sa stáva hĺbavejšou a seba pozorujúcejšou. Tieto stavy nám pomôže prekonať jesenná detoxikácia, arómoterapia, masáže.

Zima

Rovnako ako sa príroda v strednom pásme ukladá v tomto období na zimný spánok aj naše telo potrebuje oddych a regeneráciu svojich orgánov. A tak ako niektoré stromy na zimu strácajú listy, aj naše vlasy, nechty a pokožka sa stávajú suchými, krehkými a lámavými. Potrebujú jemnú, no účinnú starostlivosť.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv