Neprehliadnite

SPA de CONSTANCE

 

Starostlivosť o seba, o kultiváciu tela i ducha, je prioritou vyspelej osobnosti. Šesť hviezdičkový Constance Lémuria rezort na ostrove Praslin v Indickom oceáne, ponúka aj v tejto oblasti absolútnu špičku.
Text Ivan Mičko / foto autor a archív

Umenie žiť poznajú obyvatelia Seychelských ostrovov dokonalo, čo v sieti hotelov Constance prirodzene využívajú. Pridávajú však luxus a širokú škálu exkluzívnych procedúr.

Vstúpte do sveta relaxu, komfortu a harmónie.

Nádherné rozľahlé Spa de Constance vás privíta denne od rána 9.00 do 21.00 h. Nájdete ho uprostred bambusového hájika, vedľa golfovej klubovne a tenisových kurtov. Má luxusne vybavené vonkajšie i vnútorné priestory. O vaše absolútne pohodlie sa postará deväť terapeutov z Indie, Maurícia a Indonézie.

Na všetky procedúry a masáže používajú výrobky značky Shiseido. Môžete vyskúšať celý rad exkluzívnych metód a techník, od horúcich obkladov na tvár až po švédske masáže, hydroterapiu a indické ajurvédske techniky. Špecialitou pre golfistov je liečba s názvom Golfer’s Tonic, ktorá výborne vracia stratenú energiu na ihrisku.

Ak máte chuť si zacvičiť jogu, príďte denne ráno o deviatej. Ak chcete kolektívne meditovať, partnerov nájdete vždy v nedeľu popoludní. K samozrejmostiam patrí aj kadernícky salón, sauna, bazén, špičkovo vybavená telocvičňa.

Medové týždne na Prasline

Na Zemeguli existuje zopár exotických miest, kde vstupujú mladí ľudia do stavu manželského, prípadne kam chodia prežiť medové týždne mladomanželia. Patrí k nim napríklad Havaj, Cyprus, ale aj ostrovy v Indickom oceáne. Maledivy, Maurícius, Madagaskar a Seychelské ostrovy.

K najromantickejším určite patrí Praslin a tam luxusný šesť hviezdičkový rezort Constance Lémuria. Uprostred nádherného tropického pralesa si povie áno každý rok niekoľko sto párov z celého sveta.

Zrejme ich láka nevšedné a exkluzívne prostredie, špičkový servis a bravúrna gastronómia. Po týždni či dvoch, keď vás doslova obskakujú ako maharadžu, sa vám dojmy a pocity zo svadby či medových týždňov tak hlboko vryjú do pamäti, že ich žiadna víchrica odtiaľ nedostane.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv