Neprehliadnite

Kedíci na súde neuspeli, ale odvolajú sa

 

Americký okresný súd zamietol žalobu podanú skupinou kedíkov proti US PGA Tour, v ktorej sa sťažovali na celkové zlé zaobchádzanie zo strany tour a na porušenie antimonopolných zákonov. Nosičom golfových vakov sa nepáčilo, že nosia vesty s reklamou partnerov tour bez toho, aby z toho sami mali nejaké výhody, či podiely. Ročne išlo údajne o čiastku zhruba 50 miliónov dolárov.

Kedíci_01Sudca Vince Chhabria vo svojom zdôvodnení rozsudku síce pripustil, že sťažnosť „caddies“ proti zaobchádzaniu zo strany US PGA Tour má isté opodstatnenie, ale nosenie viest s reklamou žiadny federálny zákon neporušuje. Súdny proces začal vlani vo februári v San Franciscu, pričom pod žalobu sa podpísalo 168 kedíkov.
Kevin_NaKedíci sa však nevzdávajú a proti verdiktu súdu prvej inštancie plánujú odvolanie. Ich advokát Gene Egdorf prehlásil, že vidí pri odvolaní reálnu šancu na úspech. Navyše, deň pred turnajom Northern Trust Open v Kalifornii, kde tiež súdne konanie prebiehalo, uviedol Kenny Harms, caddie Kevina Na a jeden z vodcov kedíkov v spore proti US PGA Tour, že kedíci majú v úmysle sa proti zamietavému výroku sudcu Vince Chhabriu odvolať.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv