Neprehliadnite

Carinthia Ladies Tour – II. turnaj (Golf Resort Sedin)

 

Po mesiaci sa v sobotu 11.05 konal v Sedin Golf Resort už druhý turnaj v spolupráci s Dámska golfová túra. Ihrisko bolo vo veľmi dobrom stave a taktiež nám vyšlo aj krásne počasie. Dúfame, že organizácia turnaja sa všetkým zúčastneným páčila a budeme sa na vás tešiť už 15.06 v RED OAK Golf Club. Farba turnaja je tentoraz červená.

Turnaje ktoré organizujeme oslavujú tento rok už 20-ročnú tradíciu a preto sme si pre najlepšiu celkovú hračku v každej kategórii na záver pripravili putovný pohár, golfový pobyt pre 2 osoby na Kanárskych ostrovoch od CK FWT, šperky z golfovej kolekcie slovenskej návrhárky Katarína Žiak a ďalšie atraktívne ceny.

Každý jeden turnaj budeme taktiež žrebovať zo všetkých zúčastnených jedného hráča, ktorý získa víkendový pobyt pre dve osoby s polpenziou v hoteli Residence Jasná.

Dress code na druhom turnaji bola modrá farba . Najkrajšie oblečená golfista – Nora Kristová, dostala titul Blue Star. Pre všetky hráčky a hráčov bol pripravený welcome drink, halfway bufetový stôl, občerstvenie na ihrisku a taktiež aj výborný obed od šéfkuchára v reštaurácii Golf Sedín.

V kategórii HCP 36,1 – 54 sa umiestnila na:

1. mieste – ARDANOVÁ Renáta

2. mieste – HOMEROVÁ Ľubica

3. mieste – KORBEĽOVÁ Kristína

V kategórii HCP 24,5 – 36 sa umiestnila na:

1. mieste – DVORSKÁ Lucia

2. mieste – GRANSKÁ Eva

3. mieste – MELICHÁREKOVÁ Miroslava

V kategórii HCP do 24,4 sa umiestnila na:

1. mieste – BLAHOVÁ Katarína

2. mieste – SZABÓOVÁ Andrea

3. mieste – KRAAK Radka

V kategórii muži sa umiestnil na:

1. mieste – SZABÓ Róbert

2. mieste – SLOVÁČIK Juraj

3. mieste- BLAHA Miroslav

Chceli by sme taktiež poďakovať všetkým sponzorom, ktorí nám venovali hodnotné ceny do súťaží a prispeli k úspešnému priebehu turnaja.

Gratulujeme všetkým, ktorí sa umiestnili na medailových priečkach a taktiež chceme poďakovať všetkým, ktorí sa turnaja zúčastnili. Sme radi, že počet účastníkov sa oproti prvému turnaju zvýšil, lebo hlavne na základe vašej pozitívnej energie bol tento turnaj zase výnimočný.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv