Neprehliadnite

Carinthia Ladies Tour – I. turnaj (Golf Resort Skalica)

 

V sobotu 13.04 sa konal prvý turnaj Carinthia Ladies Tour v Golf Resort Skalica v spolupráci s Golf Revue. Dúfame, že turnaj si všetci zúčastnení užili. Prvý turnaj Carinthia Ladies Tour sa niesol v znamení žltej farby. 💛

Počasie bolo krásne, skoro ako v lete. Ihrisko bolo mierne podmočené, hlavne na jamke číslo 4 a 5, kvôli silným dažďom posledných pár týždňov. V ponuke sme mali Prosecco 🥂, vínko a rum. Pre zodpovedných šoférov samozrejme aj nealko alternatívy.

Pre hráčov bolo okrem raňajok pripravené aj halfway občerstvenie a obed po hre. Doplnkové súťaže boli: longest drive muži, longest drive ženy a nearest to the pin. Najkrajšie oblečená golfista dostala titul Yellow Lady. Na konci turnaja sme vyžrebovali jedného hráča, ktorý získal dovolenkový pobyt pre 2 osoby.

Pre najlepšiu celkovú hračku v každej kategórii je na záver pripravený putovný pohár, golfový pobyt pre 2 osoby na Kanárskych ostrovoch od CK FWT, šperky z golfovej kolekcie slovenskej návrhárky Kaarína Žiak a ďalšie atraktívne ceny.

V kategórii HCP 36,1 – 54 sa umiestnila na:
1. mieste – Melicháreková Martina
2. mieste – Ardanová Renáta
3. mieste – Hrabovská Ivana

V kategórii HCP 24,5 – 36 sa umiestnila na:
1. mieste – Dvorská Lucia
2. mieste – Srnková Gabriela
3. mieste – Čechvalová Eva

V kategórii HCP do 24,4 sa umiestnila na:
1. mieste – Dianová Dagmar
2. mieste – Zelísková Jana
3. mieste – Mutalová Dana

V kategórii muži sa umiestnil na:
1. mieste – Fitoš Peter
2. mieste – Kuchár Štefan
3. mieste – Kolenič Vladimír

Výsledky si môžete pozrieť tu.

Gratulujeme všetkým, ktorí sa umiestnili na medailových priečkach a taktiež chceme poďakovať všetkým, ktorí sa turnaja zúčastnili, lebo hlavne na základe vašej pozitívnej energie bol tento turnaj výnimočný. Ďalší turnaj sa bude konať 11.05 v Golf Resort Sedin. Farba turnaja je modrá 💙. Tešíme sa na Vás už čoskoro.

Fotogaléria z turnaja:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv