Neprehliadnite

Porsche Singapore Classic

 
Adam Svensson, of Canada, watches his tee shot on the fifth hole during the second round of the Valspar Championship golf tournament Friday, March 22, 2024, at Innisbrook in Palm Harbor, Fla. (AP Photo/Chris O’Meara)

Na rozdiel od Nelly Korda zahral Švéd Adam Svensson finálové kolo na ihrisku Laguna National výborne. Hral ako z partesu a jeho skvelú hru neovplyvnil ani fakt, že musel doháňať päť ranovú stratu na súperov, ktorú mal po troch hracích kolách. Navyše – výsledkom 63 rán vyrovnal rekord ihriska.
Iba o ranu horšie záverečnú nedeľnú rundu thajský profesionál Kiradoch Aphibarnrat. Spoločne so Svenssonom dohrali štvrté kolo skóre -17. A tak víťaza muselo určiť až play-off. Obaja hrali výborne a prvé dve jamky zahrali zhodne birdie a par. Až na tretej jamke play-off skúsenejší 34-ročný Thajčan, inak víťaz štyroch turnajov DP World Tour, chyboval. A z víťazstva sa mohol radovať 28-ročný Švéd, ktorého pocity zachytili novinári tesne po víťazstve: „Bola to dlhá cesta. Vyhrať turnaj na DP World Tour bol vždy môj veľký sen, ale že sa mi to podarí hneď v prvej sezóne, o tom som ani nesníval. Hral som však veľmi dobrý golf a bolo pekné konečne dôjsť až na vrchol.“ Mimochodom – v tohtoročnej sezóne skončil na South African Open a Bahrain Championship tesne pod vrcholom, zhodne na druhom mieste. A vlani skončil trikrát druhý v Challenge Tour a výhral až na B-NL Challenge Trophy.
A ešte jedna pikoška: V Singapure štartoval aj Paul Casey, na európsku túru ho pozvali preto, lebo je ambasádor automobilky Porsche. Pozvánku dostal aj napriek tomu, že hrá na konkurenčnej sérii LIV Golf. Skúsený Angličan sa však hracom poli nestratil a skončil na šiestom mieste, keď na víťaza stratil štyri rany.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv