Neprehliadnite

Čo robíme v zime?

 

Územie Slovenska leží v miernom klimatickom pásme s pravidelným striedaním štyroch ročných období. A s tým nič nenarobia ani slovenskí golfisti. Musíme brať ako fakt, že takmer pol roka sa na našich ihriskách nedá regulárne hrať. Odpočívať však nechceme, a tak máme v zásade dve možnosti. Buď nájsť najbližší golfový trenažér niekde v telocvični, alebo si zacestovať do teplých krajín.

Na prelome rokov nás zaujímalo, ako to je vo vašich kluboch. Manažérom sme poslali dve anketové otázky:

  1. Čo ste pre vašich členov pripravili na zimné dni?
  2. Máte vo svojej ponuke na zimu tip (napríklad na výlet do tepla), ktorý by mohli využiť aj iní golfisti zo Slovenska?

Ema Kutišová, športový manažér, Red Oak Golf Club, Nitra

  1. U nás každý deň prináša nové výzvy, a preto sa flexibilne prispôsobujeme aktuálnym podmienkam a počasiu. S cieľom ochrániť naše golfové ihrisko a udržať trávu v optimálnej kondícii na nadchádzajúcu golfovú sezónu, ho udržiavame otvorené v zimných mesiacoch v súlade s poveternostnými podmienkami.

S príchodom decembrovej snehovej pokrývky si u nás zatiaľ zašportujú iba bežkári. V situácii, keď je ihrisko zatvorené, sme zaviedli nový prvok – golfový trenažér. Tento moderný zázrak poskytuje golfistom možnosť udržať si svoju formu aj počas zimných mesiacov. Objednanie si hracieho času na trenažér je jednoduché – stačí kontaktovať recepciu na tel. č. +421 903 550 845 alebo využiť aplikáciu Tee Time.

Pre tých, ktorí túžia po súťaži a spoločnosti, sme spustili indoor golfovú ligu. Liga je otvorená pre všetkých, ktorí si chcú pomerať sily aj v zimných mesiacoch.

A aby zážitok nekončil len po intenzívnom tréningu, môžete si vychutnať odmenu v našej reštaurácii, ktorá je otvorená až do večera pre všetkých – nielen pre golfistov, ale aj pre negolfistov.

  1. Určite odporúčame v zimných mesiacoch Turecko a keďže spolupracujeme s KMS, odporúčame každý golfový trip od nich. Napríklad výlet koncom februára na Kanárske ostrovy, prípadne v marci do Dubaja.

Miro Mazúch, manažér GC Welten, Báč

  1. Celé naše ihrisko, vrátane tréningových plôch, je k dispozícii pre hru na letné gríny. Možnosť rezervácie hry cez rezervačný systém TÝČKO alebo na tel. čísle recepcie klubu +421 917 094 774. Samozrejme, každý hrací deň je v súlade s aktuálnym počasím upresňovaný na našej stránke www.welten.sk. Zároveň sme pre všetkých golfistov pripravili zaujímavý balíček na hru s ubytovaním.

Karol Konárik, manažér GC Tri duby, Sliač

1. Tri Duby sú počas zimnej sezóny uzavreté a celý rezort je uložený do zimného spánku. Napriek tomu sme však dohodli spoluprácu s Hotelom Golfer v Kremnici, kde môžu naši členovia počas zimnej prestávky udržiavať, prípadne vylepšovať svoj golfový švih pod dohľadom trénera na golfovom trenažéri.

2. Máme na zimu špeciálny tip pre nadšencov golfu. Môžu si zakúpiť voucher na tréning na našom ihrisku a môžu ho využiť na vonkajšie tréningy počas jari, prípadne priamo golfový pobyt plný nekonečného golfu na Troch Duboch.

Jakub Hertl, manažér Golf Trenčín

1. Pre členov nášho Golfového a športového klubu v Trenčíne sme si už tradične prichystali spoločné predvianočné stretnutie všetkých členov klubu spríjemnené skvelou kapustnicou, vareným vínom či punčom.

2. V momentálnej situácii pracujeme na ponuke pre budúcoročný golfový výjazd do tepla, určený predovšetkým pre členov nášho klubu, no v prípade nenaplnenej kapacity sú vítaní golfisti z celého Slovenska.

Michaela Štupáková, Black Stork, V. Lomnica

  1. Pre našich členov Lomnického golfového klubu, ako aj ďalších golfistov máme počas zimného obdobia k dispozícii trenažér v Hoteli International. Takisto sme pripravili zvýhodnený predaj ročných permanentiek, ktoré si v predpredaji vedia hráči zakúpiť naozaj výhodne. Veríme, že rok ukončíme spoločne a vidíme sa na Silvestrovskej párty priamo v hoteli. Takisto do nového roka 2024 vstupujeme Novoročným odpalom, ktorý prebieha na drivingu golfového rezortu Black Stork a pozvaní sú všetci hráči. Vidíme sa 1. 1. 2024 o 11:30. Január zakončíme veľkolepo, a to XX. ročníkom plesu Lomnického golfového klubu 27. januára 2024. Viac informácii o novinkách a podujatiach sú k dispozícii na www.golftatry.sk a www.international.sk

Michal Novotný, Golf Trnava

  1. Tento rok sme prvýkrát sprístupnili náš areál aj v decembri. Pripravili sme tri adventné soboty pre našich členov a priateľov. Okrem možnosti odpalovania loptičiek na odpalisku a hry na ihrisku, sme ponúkli aj rôzne teplé nápoje či chutné jedlo. Pri rozpálenom krbe sme mali možnosť aj bilancovať uplynulý rok, ktorý bol našou jubilejnou desiatou sezónou.
  2. V našej ponuke zatiaľ nemáme golfové zájazdy.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv