Neprehliadnite

Welten skrásnel

 

Tretí turnaj 19. ročníka dámskej túry, ktorý organizuje naša spoločnosť Albatros Group, sa presunul na juh od Bratislavy, do areálu golfového ihriska Welten Báč.

Text Ivan Mičko / foto Jan Súkup a Daniel Balucha

Už prvý dojem po príchode na ihrisko do Báča nás presviedča, že to tu žije a nadšenci pre golfovú hru sa o areál príkladne starajú. Od našej poslednej návštevy sme na ihrisku zaznamenali aj viac zelene, presnejšie pred rokmi zasadené stromy vyrástli a pomaly menia donedávna nie veľmi príťažlivú rovinu na príjemný kus prírody.

Iba 23 kilometrov

Ťažiskom golfového areálu je renovovaný bývalý kaštieľ, ktorý poskytuje kompletné služby klubového domu, vrátane ubytovania. Majstrovská osemnástka obsadila časť miestnej poľnohospodárskej krajiny a vysadená stromová vegetácia pomaly mení priestorový dojem „linksového“ ihriska. V dizajne ihriska sa razantne uplatňuje sústava vyhĺbených vodných plôch. Ihrisko je unikátne dislokované po oboch stranách štátnej cesty I. triedy, a tak golfisti musia počas hry dvakrát použiť i mimoúrovňový podchod. Súčasťou kvalitného zázemia sú i trojjamková akadémia a „driving range“ s krytým odpaliskom a umelým osvetlením.

Čierno-biely Báč

Je všeobecne známe, že farby definujú našu náladu, postoj k životu a celkovú chuť žiť. Keď sú dámy šťastné a veselé, milujú žltú, ružovú a bledomodrú. Keď sa im nič nechce, volia skôr zemité farby, tmavé odtiene zelenej, hnedú alebo béžovú, ktorá nikoho neurazí. Všimli sme si, že keď sa chystajú na párty, oblečú sa do krikľavých farieb, akými sú odtiene ružovej, zelenej, oranžovej aj zelenej. Na otázku: „Kedy nosia dámy čierno-bielu kombináciu?“, odpoveď znie: „VŽDY!“ Odborníci radia, že v čierno-bielej kombinácii, v ktorej prevláda čierna farba, vyzerajú dievčatá i ženy veľmi elegantne. Skvelou voľbou je klasický čierny kostým s bielym detailom v podobe blúzky či topu.

Biela je farbou nežnosti a čistoty a rovnako tak pôsobí. Je ženská a nesmierne luxusná. Bielymi nohavicami sa nič nepokazí a s čiernou blúzkou alebo topom sú dámy nielen v práci, ale aj na biznis obede neprehliadnuteľné.

To bol dôvod, prečo sme do Báča zvolili práve túto farebnú kombináciu.

Výsledky 3. kola

Doplnkové súťaže:

Najdlhší odpal ženy: Danica Zajacová

Najdlhší odpal muži: Miroslav Blaha

Najbližšie k jamke: Danica Zajacová

Najštýlovejšia hráčka (Black & White Lady): Lucia Dvorská

Kategória C (HI 36,1 – 54)

  • 1. miesto: Diana Kočanová
  • 2. miesto: Barbora Peschová
  • 3. miesto: Ľubica Homérová

Kategória B (HI 24,5 – 36)

  • 1. miesto: Lucia Dvorská
  • 2. miesto: Anna Tarkovičová
  • 3. miesto: Romana Sláviková

Kategória A (HI 0 – 24,5)

  • 1. miesto: Kim Sikyung
  • 2. miesto: Katarína Blahová
  • 3. miesto: Simona Bubánová

Kategória D Muži:

  • 1. miesto: Miloš Karkuš
  • 2. miesto: Ladislav Karkuš
  • 3. miesto: Miroslav Bartoš
 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv