Neprehliadnite

Slnečné okamihy šťastia

 

Ak hľadáte rozmanitosť, navštívte Bad Kleinkirchheim. Toto kúpeľné mestečko nájdete v Rakúsku. Leží uprostred nádhernej alpskej krajiny korutánskeho pohoria Nockberge.

Text a foto Kärnten Werbung

Na horách i pri jazerách na vás čakajú pôsobivé zážitky a nezabudnuteľné chvíle v objatí hrejivých slnečných lúčov.

Bad Kleinkirchheim

Leží v srdci Korutánska a ponúka alpský wellness, nezabudnuteľné horské výstupy, 750 kilometrov dlhú sieť oficiálnych trás pre horské bicykle, ale aj najvyššie položené golfové ihrisko v Korutánsku, pestrú ponuku športových vodných zážitkov a lahodné regionálne kulinárske špeciality. Približne 800 kilometrov značených a dobre udržiavaných turistických chodníkov vás zavedie k fascinujúcim vyhliadkovým miestam a útulným chatám. Od leta 2019 si horskí cyklisti môžu zajazdiť po najdlhšej európskej trase Flow Country Trail s dĺžkou približne 15 kilometrov. V tomto regióne si na svoje prídu aj cyklisti na pretekárskych a elektrických bicykloch či rekreační cyklisti.

Oddych a relax

Termálne rímske kúpele a rodinné a liečebné kúpele St. Kathrein sa postarajú o nezabudnuteľné chvíle oddychu a relaxácie. Okrem oboch termálnych kúpeľov je veľkým lákadlom pre návštevníkov aj malebné jazero Brennsee v raji rodinných športov v obci Feld am See s pestrou ponukou vodných športov od kajakovania, windsurfingu cez pádlovanie na paddleboarde v stoji až po plachtenie.

Slnečná karta

Návštevníci získajú kartu Sonnenschein Card regiónu Bad Kleinkirchheim už od prvého prenocovania v partnerskom ubytovacom zariadení. Sonnenschein Card splní každé vaše prianie – od nenáročných túr pre celú rodinu až po nezabudnuteľné túry na horských bicykloch a mnohé ďalšie aktivity. Uprostred nádhernej alpskej krajiny pohoria Nockberge hlad nenechá na seba dlho čakať. Tradičná kuchyňa pritom už po stáročia kladie dôraz na udržateľnosť a regionálnosť.

www.badkleinkirchheim.at

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv