Neprehliadnite

Hra pre pôžitkárov

 

Obľúbené 18-jamkové golfové ihrisko GolfArena Bad Kleinkirchheim v rakúskom Korutánsku leží uprostred pohoria Nockberge a láka golfových nadšencov zďaleka i zblízka.

Text a foto Kärnten Werbung

Golfová aréna Bad Kleinkirchheim ponúka všetko, čo si golfista môže priať: úžasnú polohu uprostred nádhernej alpskej prírody, výnimočnú atmosféru klubového domu Starý mlyn a široké ferveje v klasickej osmičkovej slučke.

Zážitky zostanú

Ihrisko v Bad Kleinkirchheime je najvyššie položené v Korutánsku. Rozkladá sa na ploche 60 hektárov. Vďaka prírodným danostiam, ale aj skvelým službám a priateľskej atmosfére, patrí k najobľúbenejším v celom Rakúsku, a tak si domáci i hostia odnášajú z každej rundy na tomto mimoriadnom ihrisku nezabudnuteľné zážitky.

Golfové potešenie

Kto si chce zlepšiť svoje hráčske zručnosti, má k dispozícii profesionála PGA Jima Braya. A nielen to. Od roku 2023 si po prvýkrát budete v aréne v Bad Kleinkirchheime môcť vybrať aj z ponuky kurzov seniorského profesionála PGA Arthura Reyesa. Na golfovom ihrisku v Bad Kleinkirchheime sa určite nebudete nudiť. Či ste profesionál, pokročilý hráč, alebo začiatočník. Vodné prekážky, mosty a pieskoviská, ale aj ferveje v lese robia golf v Bad Kleinkirchheime jedinečným. A navyše, vďaka jedinečnej nadmorskej výške nájdete čisté golfové potešenie aj uprostred sparného leta. Bonusom je úžasná kombinácia sýtej zelene fervejí a grínov a nádherných panoramatických výhľadov na Bad Kleinkirchheim a okolité kopce pohoria Nockberge.

Golfom sa nič nekončí

Po dni na golfovej aréne si môžete vychutnať relax v dvoch miestnych termálnych kúpeľoch. Zatiaľ čo rodinné a liečebné kúpele St. Kathrein ponúkajú skvelú zábavu vo vode pre celú rodinu, termálne kúpele Römerbad vás budú rozmaznávať svojou rozsiahlou wellness ponukou.

Špeciálne ponuky

Ubytovacie zariadenia typu nock/golf v okolí ihriska presviedčajú všetkých milovníkov hry svojimi špeciálnymi ponukami. Už pri jednom prenocovaní môžu návštevníci regiónu Bad Kleinkirchheim využívať mnohé výhody: okrem lákavých kulinárskych špecialít zahrnutých v polpenzii si môžete vybrať medzi jedným alebo dokonca dvoma green fee.

Viac informácií na www.nockgolf.at

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv