Neprehliadnite

Pozvánka do raja

 

Constance Hotels & Resorts 

Je značka vysokej kvality so siedmimi eko-elegantnými rezortmi na Mauríciu, Seychelách, Maldivách a Madagaskare a tromi majstrovskými golfovými ihriskami. Teplo a úsmevy sú v DNA značky. Všetky rezorty sú citlivo zasadené do prírodného prostredia. Špičková gastronómia a kvalitné víno sú neoddeliteľnou súčasťou ponuky tejto hotelovej siete. V siedmich hotelových rezortoch pracuje 67 someliérov. Wellness centrum Constance zasa spája procedúry, fitnes a výživu. Constance Hotels and Resorts je expert na Indický oceán, ktorý hosťom ponúka jedinečné zážitky.

Seychelské ostrovy

Stopätnásť ostrovov je roztrúsených v teplých vodách Indického oceánu tesne pod rovníkom. Žije na nich asi 85 000 obyvateľov. 

Constance Lémuria

Mahé je najväčší ostrov seychelského súostrovia. Ak chcete vidieť a spoznať viac ostrovov, viac krásy, viac prírody, opustite hlavný ostrov a objavujte! Ak je totiž Mahé ostrovom krásnych hôr, bielych pláží a tropických pralesov, Praslin je bránou do raja. Alebo priamo raj? Má iba 12 kilometrov do dĺžky a päť do šírky. Necelých 38 kilometrov štvorcových. No toľko krásnych miest ako málokde. Na najzápadnejšom cípe ostrova sa na viac ako sto hektároch rozprestiera najväčší a najluxusnejší hotelový komplex na ostrove. Šesťhviezdičkový rezort Constance Lémuria. Patrí k tomu najlepšiemu, čo môžete nájsť nielen v Indickom oceáne, ale na svete vôbec. Určite patrí k top turistickým destináciám sveta. Má 105 luxusných apartmánov a víl s výhľadom na oceán. Prioritami sú luxus, špičkové služby a dokonalá symbióza človeka s prírodou. 

Jediné na ostrove

Majstrovské 18-jamkové golfové ihrisko Lémuria má dĺžku 5 580 m a par 70. Rozkladá sa na ploche 80 ha. Ihrisko otvorili v októbri 2000. Navrhli ho medzinárodne uznávaný americký dizajnér Rodney Wright a francúzsky profesionálny golfista Marc-Antoine Farry tak, aby minimálne poškodili okolitú prírodu a maximálne zdôraznili jej nevšedné krásy. Hostia rezortu neplatia žiadne poplatky za hru. Vozíky sú však povinné a za poplatok. 

Maurícius

Maskarénske ostrovy roztrúsené v teplom azúrovom oceáne, kam patrí nielen Maurícius, ale aj malý Rodriguez a známejší Réunion, vám z výšky 11 000 metrov pripadajú ako drahokamy, ktoré stvoriteľ vytratil z vreca zázrakov. 

Constance Belle Mare Plage 

Tento nádherný rezort leží na pokojnom východnom pobreží Maurícia, asi 60 km od medzinárodného letiska Sir Seewoosagur Ramgoolam. Rozprestiera sa pozdĺž 2 km súkromnej pláže s bielym pieskom. Je ideálnou voľbou pre nezabudnuteľnú luxusnú dovolenku. Rovnako je známy svojimi vynikajúcimi 5-hviezdičkovými službami, príjemnou atmosférou a bujným tropickým prostredím.

Päťhviezdičkový rezort ponúka aj nekonečný zoznam aktivít pre všetky vekové kategórie a záujmy. Je ideálnym miestom na šnorchlovanie a potápanie spolu s ďalšími vodnými aktivitami. Constance Belle Mare Plage láka golfistov zahrať si na dvoch pôsobivých 18-jamkových majstrovských ihriskách. Legend Golf Course a Links Golf Course sú výzvou pre hráčov všetkých výkonnostných úrovní. 

Vaše najjemnejšie chute si môžete rozmaznávať v desiatich à la carte a tematických bufetových reštauráciách, vrátane vegetariánskych, vegánskych a bezlepkových jedál, v krásnom prostredí. Rezort má tiež šesť štýlových barov, ktoré ponúkajú výber kvalitných vín a rumov. Za návštevu určite stojí aj koktailový bar s výhľadom na bazén.

Constance Prince Maurice

Päťhviezdičkový hotel Constance Prince Maurice má idylickú polohu. Leží uprostred bujnej tropickej zelene na súkromnom a úplne nedotknutom pozemku na severovýchodnom pobreží ostrova Maurícius, čo hotelovým hosťom zabezpečuje maximálne súkromie. Tropické záhrady sú plné vzácnej vegetácie, ktorá skvele ladí s tyrkysovou lagúnou a bielym pieskom. Constance Prince Maurice patrí k najlepším hotelom na ostrove. Ponúka 64 junior suít, 12 rodinných suít (86 m²), 3 lagúnové vily na koloch (130 m²), 9 plážových víl so súkromnými bazénmi a Princely vilu s 350 m². Voľný čas zahŕňa wellness centrum Constance s procedúrami Sisley, plážový bazén s nekonečným okrajom, tenisové kurty a kitesurfing. V rezorte sú tri reštaurácie, v ktorých si hostia môžu vychutnať medzinárodnú, miestnu a ázijskú gurmánsku kuchyňu. Samozrejmosťou je výber à la carte a bufet, ako aj vynikajúce tematické menu. V Constance Prince Maurice sa nachádza jediná plávajúca reštaurácia s morskými plodmi na Mauríciu, ako aj najväčšia vínna pivnica v Indickom oceáne, ktorá obsahuje viac ako 25 000 exkluzívne vybraných fliaš vína.

Maurícius a GOLF

Bol treťou krajinou na svete, kde sa po Veľkej Británii a Indii hrával golf. Golf sa na Mauríciu hrá od roku 1902. Prvý golfový klub (Gymkhana) bol otvorený členmi britského kráľovského námorníctva. Golfový klub Mauritius Gymkhana je najstarším golfovým klubom na južnej pologuli a štvrtým najstarším golfovým ihriskom na svete.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv