Neprehliadnite

PIP: Najpopulárnejší na PGA Tour zostáva Tiger, tvrdí Rory

 

Bonusový Players Impact Program (PIP) PGA Tour s najväčšou pravdepodobnosťou opäť ovládne znovu Tiger Woods. Američan obháji triumf podľa šampiónom sezóny Roryho McIlroyom a ukrojí si tak najväčší podiel zo 100-miliónového banku pre 23 hráčov PIP.

Hviezdny Woods je stále nepostrádateľný pre zámorskú sériu a teraz to dokonca platí dvojnásobne, pretože PGA Tour má lukratívnu konkurenciu v podobe LIV Series so saudskoarabským kapitálom. Tiger je na vrchole golfovej popularity napriek tomu, že v tomto kalendárnom roku odohral len deväť súťažných kôl.

A to vrátane návratu na US Masters, či účasti na jubilejnom 150. ročníku The Open v St. Andrews. V škótskej mekke síce neprešiel do finálových kôl, ale stále je najväčším golfovým ťahákom podľa meradiel PIP.  Je to v podstate rebríček, ktorý odráža popularitu na sociálnych sieťach a ostatných médiách vrátane televízie. Dôležitou kategóriou je schopnosť prilákať sponzorov.

Vlani zinkasoval Woods za rovnaký triumf 10 miliónov USD, ale celkový rozpočet bol vtedy 40 miliónov USD, čo je o 60 miliónov USD menej! V tejto sezóne by mal zámorský borec zinkasovať teda ešte viac, napokon podľa neoficiálnych informácii zinkasoval druhý McIlroy 12 miliónov USD, čo je dva „melóny“ viac ako vlani.

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv