Neprehliadnite

TMR Interliga: Na rany verzus na body

 

TMR Interliga 2022, powered by Carinthia

Jubilejný 20. ročník SFLG powered by CARINTHIA – TMR Interliga pokračoval v Sedíne. V poradí štvrtý z piatich turnajov základnej časti aktuálneho ročníka firemnej ligy priniesol niekoľko prekvapujúcich výsledkov.
Text Ivan Mičko / foto Jakub Súkup

Kvalitné ihrisko v Sedíne a výborne pripravené zázemie štvrtého turnaja rámcovali odhodlanie všetkých tímov pobiť sa o účasť na finále 20. ročníka TMR INTERLIGA 2022, powered by Carinthia.

Predposledná možnosť

Propozície a postupový kľúč určujú, že do národného finále, ktoré sa bude konať 27. a 28. septembra 2022 na ihrisku Kaskáda neďaleko Brna, postúpi po turnajoch v základnom kole osem najlepších tímov. Naše skúsenosti nám avizovali, že by práve z týchto podmienok mali vychádzať aj pokyny kapitánov pre spoluhráčov pred turnajom.

Teda, aby sa hráči sústredili najmä na eklektik, na zlepšovanie skóre na jamkách, na ktorých sa tomu-ktorému hráčovi v predchádzajúcich turnajoch nedarilo. Začiatkom júla sa tak ponúkala ďalšia, presnejšie predposledná možnosť, ako si zabezpečiť účasť vo finálových bojoch. Ako však ukázali výsledky 4. kola, bojovníci išli naplno na všetkých jamkách. I tak sa poradie zmenilo.


Stablefordy

V kategórii Stfb. netto sa vytiahli najmä hráči, ktorí majú vyššie hendikepové indexy. A tak sme premiérovo zaznamenali prvé víťazstvo tímu OK Group. Z konečných výsledkov však vidno, že ani družstvá, ktoré tvoria hráči s nižším HCP, nechceli nič ponechať na náhodu, a tak sa za víťazným tímom usadili v tabuľke družstvá BMM a Elesko II, tesne sledované tímom Elesko I. Aj ďalšie dve družstvá v tabuľke, Interaudit Group a DR Unit, sú v tesnom závese, veď od 4. miesta ich delí jeden prípadne tri body.

Výsledky 4. kola TMR Interligy
/Kategória stfb. netto/

1. OK Group (116)
2. BMM (111)
3. Elesko II (108)
4. Elesko I  (106)
5. Interaudit Group (105)
6. DR Unit (103)
7. Babie leto (98)
8. Mitel Consulting (95)
9. ADIA Zvolen (90)
10. Albatros (29)


/Kategória stfb. eklektik po 4 kolách/

1. Interaudit Group (224)
2. Elesko I (226)
3. ADIA Zvolen (229)
4. Elesko II  (229)
5. BMM  (230)
6. Mitel Consulting (234)
7. DR Unit  (247)
8. Babie leto (248)
9. Albatros (267)
10. OK Group (276)

 

/Vložené súťaže/
Najbližšie k jame: Štefan Kristeľ
Najdlhší odpal muži: Viliam Weiss
Najlepší individuálny výkon netto: Peter Magáth 42 stfb.
Najlepší individuálny výkon brutto: Maroš Ďurík 77 rán

 

/FOTOGALÉRIA/

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv