Neprehliadnite

Porsche Ladies Tour: V Skalici dominovala zelená

 

/Porsche Ladies Tour 2022 – powered by Tecina Golf/

V poradí štvrtý turnaj 18. ročníka dámskej túry bol poznačený najmä dvoma faktormi – začiatkom prázdnin a extrémnymi horúčavami.
Text Ivan Mičko / foto Daniel Balucha

Na ihrisku Grafobal Golf Resortu sa v prvú júlovú sobotu hralo v komornej atmosfére. Ani nižšia účasť však nič nezmenila na fakte, že sa hralo o hodnotné ceny v troch kategóriách.

Skvelí partneri

Dámy stále bojujú aj o celkovú víťazku, na ktorú čaká golfový pobyt na Kanárskych ostrovoch pre dve osoby, ale aj auto značky Porsche a šperky od Kataríny Žiak. Druhá v celkovom poradí sa môže tešiť na golfový pobyt v španielskej Andalúzii, ako aj na exkluzívnu kozmetiku, cestovný vak zn. Porsche, šperky a ďalšie ceny. Už tradične udeľujeme na našich dámskych turnajoch aj titul Najštýlovejšia hráčka. Počas celej túry odmeňuje spoločnosť Bubble Master dámu, ktorá predviedla na ihrisku najkrajší outfit (v Skalici bola farba turnaja zelená), vzácnym šumivým vínom Cava Kripta Gran Reserva 2013 organic Brut Nature.

Už podľa názvu je zrejmé, že je to organické víno vyrobené z hrozna, ktoré sa zberá ručne a je zo starých viníc. Kým sa dostane k milovníkom vína, musí zrieť vo fľašiach uzavretých prírodným korkom v pivnici pri konštantnej teplote 17 stupňov Celzia minimálne sedem rokov. Kripta patrí k najlepším šumivým vínam na svete, tvrdia Marcela Martinkovičová a Lea Mrázová z firmy Bubble Master. Podľa ich slov o jej kvalite svedčí rad ocenení, ktoré získava po celom svete od roku 1984, keď Kripta dostala prvú zlatú medailu na medzinárodnej súťaži vín, ktorá sa konala v Bratislave. A ešte zaujímavosť: unikátna dizajnová fľaša v tvare amfory je chránená patentom a je poctou starovekému Rímu.

Zelená golfu svedčí

Je farbou prírody a nádeje, ale aj farbou vojakov, lesníkov, mimozemšťanov, nezrelých osôb, nezrelého ovocia, ale i miernosti. Asi každý sa už stretol so slovným spojením ozelenieť závisťou. Je to však aj farba esperanta a islamu. V doprave znamená: Máš voľno, choď! V každom prípade je to farba pozitívna a optimistická. To bol dôvod, prečo sme ju vybrali ako farbu turnaja v Skalici. Najkrajší outfit si pre ihrisko pod vinohradmi pripravila Miriam Jurovatá.

/Výsledky 4. turnaja Porsche Ladies Tour/

A-kategória (0-24,4)

  1. Mária Milly
  2. Miriam Jurovatá
  3. Andrea Zacharová

 

B-lategória B (24,5 – 36)

  1. Laura Matláková
  2. Peggy Hrivňáková
  3. Erika Mutalová

C-kategória C (36,1 – 54):

  1. Danica Zajacová

Vložené súťaže:

Najbližšie k jame: Erika Mutalová

Najdlhší odpal ženy: Renáta Macková

Najdlhší odpal muži: Jakub Líška

Najštýlovejšia hráčka: Miriam Jurovatá



-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv