Neprehliadnite

Porsche Ladies Tour: Penati a dámy v červenom

 

/Porsche Ladies Tour 2022 – powered by Tecina Golf/

Jeden z najlepšie hodnotených golfových rezortov kontinentálnej Európy bol začiatkom júna dejiskom tretieho turnaja 18. ročníka dámskej túry Porsche Ladies Tour 2022 – Race to Tecina Golf.
Text Ivan Mičko / foto Jakub Súkup

V ostatných týždňoch sa s nami počasie pohráva ako morské vlny s výletnou lodičkou. Ani pred turnajom v Penati to nebolo inak. Našťastie, nezmokli sme.

Skvelí partneri

K hráčkam, hráčom a tradičným partnerom, akými sú dovozca luxusných športových áut značky Porsche, cestovná kancelária FWT Golf Trip, ktorá venuje celkovej víťazke túry golfový pobyt pre dve osoby na Kanárskych ostrovoch, ako aj predajňa golfového výstroja a oblečenia Golf Centrum, sa pridali aj ďalší vzácni partneri. Osobnou účasťou a prezentáciou svojich produktov z ostrova Maurícius sa už tradične na našich turnajoch stretávame s  manželmi Potočnými.


Radosť máme aj z bubliniek, ktoré z Talianska a Španielska dovážajú na Slovensko a špeciálne aj na naše turnaje prinášajú Marcela Martinkovičová a Lea Mrázová a spoločnosť Bubble Master. V Penati sa k nim pridala aj Zuzka, dcéra hokejovej legendy a môjho priateľa Jožka Golonku. K partnerom sa pridal i Mario Sisík, ktorý venuje druhej dáme v celkovom poradí golfový pobyt v španielskej Andalúzii.

Atraktívna Miss Československo

Mimoriadne nás teší, že naše dámske turnaje zdobí aj Ivana Christová a jej salón krásy. Spoločne s kolegyňami radia dámam i pánom, účastníkom turnajov, ako byť a zostať krásni. V malom interview pri slávnostnom dekorovaní najlepších sa Ivanka priznala, že golf už raz či dvakrát skúšala hrať a že sa jej tento šport páči. V budúcnosti by ho rada zaradila medzi svoje voľnočasové aktivity.

Vlčie maky

Červené oblečenie dominovalo. A nielen u dám. Väčšina pánov totiž podporila v netradično-tradičnej súťaži o Najštýlovejšiu hráčku svoje favoritky. A tak boli ferveje a gríny na ihrisku Heritage posiate červenými outfitmi, čo pri pohľade z výšky mohlo  pripomínať vlčie maky na zelenej lúke. Pri záverečnom vyhodnocovaní turnaja som spomenul, že červená farba má fyzický vplyv na ľudský organizmus, pretože dokáže zvyšovať tlak krvi, zrýchľovať tep a dych. Je aktívnou a nápadnou farbou. Medzi jej pozitíva patrí sila, energickosť, živosť až vášnivosť, čo sa prejavilo aj na ihrisku. Medzi negatíva zas drzosť, agresivita, arogancia. Tieto nepekné vlastnosti sme, našťastie, na našom dámsko-mužskom turnaji nezaznamenali, a tak sa všetci tešíme, že sa začiatkom júla stretneme na ihrisku v Skalici.

/Výsledky 3. turnaja Porsche Ladies Tour/

A-kategória (0-24,4)

  1. Ema Dobiášová
  2. Denisa Bartová
  3. Jana Vašeková

B-kategória (24,5  – 36)

  1. Emma Junasová
  2. Marta Sáková
  3. Martina Dobiášová

C-kategória (37 – 54)

  1. Ľubica Homérová
  2. Mahulena Potašová
  3. Katarína Rumanová

D-kategória (muži)

  1. Peter Szusčík
  2. Vladimír Ondriš
  3. Peter Holba

Vložené súťaže:
Najštýlovejšia hráčka a Lady in Red:
Renáta Ardanová

Najbližšie k jamke (spoločná): Peter Szusčík (76 cm)
Najdlhší odpal ženy: Frederika Malichová
Najdlhší odpal muži: Andrej Glatz

 

 

 

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv