Neprehliadnite

LIV Golf: DJ ovládol prvú sezónu, získal prémiu 18 mil. USD

 

Americký golfista Dustin Johnson ovládol s predstihom celkové hodnotenie premiérového ročníku nového lukratívneho seriálu LIV Golf. Za svoj triumf zinkasuje DJ finančnú prémiu 18 miliónov amerických dolárov.

Na celkovom prvenstve Johnsona, ktorého manželkou je Paulína – dcéra legendárneho kanadského hokejistu Wayne Gretzkého, už nemôže nič zmeniť ani záverečný turnaj, ktorý je na programe tento týždeň v Saudskej Arábii.

Tridsaťosemročný Johnson sa na úvodných šiesti turnajoch série dotovanej saudskoarabskými investormi, umiestnil päťkrát v prvej desiatke a v Bostone sa radoval z výhry. V bodovacom systéme seriálu LIV Golf nazbieral 121 bodov, o 42 viac než aktuálne druhý Juhoafričan Branden Grace, takže už ho nikto nemôže predstihnúť.

O druhé respektíve a tretie miesto, za ktoré sú vypísané prémie osem a štyri milióny USD, je stále v hre niekoľko golfistov. Za Graceom, ktorý má na konte 79 bodov, nasleduje Američan Patrick Reed (76 b.), štvrtý je zatiaľ Austrálčan Cameron Smith (56). Šancu na záverečnom turnaji v Džidde majú aj ďalší.

LIV Golf potom uzatvorí premiérový ročník, ktorý vzbudil v golfovom svete veľký rozruch a rozkol s tradičnou a konkurenčnou PGA Tour, na konci októbra tímovou súťažou na ihrisku Trump National Doral Golf Club v Miami. Tucet družstiev si t rozdá o finančnú prémiu 50 miliónov USD.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv