Neprehliadnite

Toskánske golfové dobrodružstvo

 

Pri potulkách čarovným Toskánskom určite neobíďte stredovekú kamennú usadlosť, rozprestierajúcu sa v idylickej vidieckej krajine, ktorá zanechá nezabudnuteľné dojmy. Zoznámte sa s päťhviezdičkovým hotelom Toscana Resort Castelfalfi a veľkolepým 27-jamkovým golfovým ihriskom.
Text a foto: Golftrip

Päťhviezdičkový hotel so 151 izbami a suitami, ktorý je vzdialený hodinu cesty od Florencie, zahŕňa moderné budovy s izbami v súčasnom dizajne, reštauráciu La Via Sale, raňajkový salón, novú lobby a štýlový Ecrù Lounge Bar s terasou. Len pár krokov odtiaľ je v dvoch budovách bývalý sklad tabaku z roku 1900 s izbami v tradičnom štýle, ktoré perfektne kombinujú minulosť a prítomnosť.

Minulosť a prítomnosť v jednom

Toscana Resort Castelfalfi ponúka aj ubytovanie vo vilách v miestnom štýle a starých, nádherne zreštaurovaných farmárskych domoch, prirodzene zasadených do prírody, ktoré vytvárajú kontrast s 5-hviezdičkovým servisom. Súčasťou komfortu sú Spa, telocvičňa a štyri bazény, z nich jeden vyhrievaný, ktoré počas letnej sezóny ponúkajú ideálny relax znásobený úžasnými výhľadmi na okolitú krajinu.

Najväčšie ihrisko

Medzi vinohradmi, olivovníkmi, lesmi a jazerami sa na 1 092 hektároch rozprestiera 27-jamkový golfový rezort, ktorý tvoria 18-jamkové Mountain Course a 9-jamkové Lake Course. Dizajn Mountain Course pochádza od Piera Luigiho Mancinelliho. Ihrisko otvorili v roku 1991. O 20 rokov neskôr architektonické talenty Wilfried Moroder a Rainer Preissmann skombinovali 18-jamkové ihrisko Mountain s dĺžkou 6 351 metrov s 9-jamkovým Lake Course s dĺžkou 3 171 metrov. Klubovňa je situovaná v centre medzi oboma ihriskami. Otvárajú sa z nej nádherné výhľady na okolitú krajinu, ktorej topografia sympaticky lícuje s fervejami.

Ikonické jamky

Zvlnený terén predstavuje pre hráčov výzvu. Nezabudnuteľné jamky sú prvá, deviata a osemnásta. Pritom deviata si vyžaduje mimoriadnu pozornosť, keď 177 metrov dlhý 3-par sa zvažuje 40 metrov na polostrovný green obkľúčený vodou so zámkom v pozadí. Osemnásta jamka je podobná – 382 metrov dlhý 4-par, zvažujúci sa na green sčasti obkolesený vodou a s výhľadom ako z pohľadnice. Ihrisko nádherne využíva prirodzene zvlnený terén a ženie dráhy vpred údoliami posiatymi nažlto kvitnúcimi pichľavými kríkmi a olivovníkmi s výhľadmi na Borgo Castelfalfi a Castle La Rocca z vrcholu útesu.

Golfové dobrodružstvo

Hru na Castelfalfi môžete tiež skombinovať s ďalšími ihriskami v širšom okolí, ako sú Punta Ala, Il Pelagone, Riva Toscana, La Bagnaia, Castiglion del Bosco či Le Pavoniere, a zažijete veľké toskánske golfové dobrodružstvo.

Chute a vône

Organické poľnohospodárske produkty, ako olivový olej, odrodové vína, med aj liehoviny, sú súčasťou ponuky ôsmich reštaurácií, vrátane tradičnej kuchyne v Trattoria a Pizzeria Il Rosmarino, gurmánskej v Restaurant La via del Sale a zážitkovej v Restaurant La Rocca. Napriek týmto lákadlám prvé kroky golfistov, prirodzene, vedú do Country Clubhouse, kde pri drinku hneď začerstva rozoberajú detaily hry.

Aj pre deti

Castelfalfi víta aj malých hostí, ktorým je k dispozícii Kids Club, kde môžu prejaviť svoju kreativitu a spojiť ju so zábavou a vzdelávacími aktivitami. Populárne sú napríklad kurzy varenia. Deti si môžu užiť aj aktivity v záhrade, kde sa na malej farme priučia, ako sa starať o zvieratká. Tínedžeri majú k dispozícii Game Club ako perfektné miesto na stretávanie sa s priateľmi pri interaktívnych hrách, manuálnych aktivitách a tvorivých dielňach.

Zážitky

Hosťom všetkých vekových skupín v Castelfalfi rozhodne nehrozí nuda, veď rezort ponúka viac ako 40 zážitkov, vrátane ochutnávok vína a olivových olejov, zálesáctva, lukostreľby, jogy, tenisu a mnohých ďalších. Deti, ale aj dospelých láka vyskúšať si adrenalín v Castelfalfi Adventure Parku, ktorý je zárukou zábavy pri atrakciách na stromoch rozličnej obťažnosti, zip line alebo na lezeckej stene.

 

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv