Neprehliadnite

Proshop

 

/TaylorMade/
Stealth Tour Cart Bag

Tento golfový bag určený pre vozíky od TaylorMade má prémiový dizajn, ktorý využíva najnovšie materiály a technológie jeho spracovania. Vďaka rôznym špecializovaným vreckám a efektívnemu úložnému priestoru na palice  technologické vylepšenia ponúkajú efektívny presun a pohyb po ihrisku. Organizér má šesť samostatných priehradiek na uloženie palíc podľa typov. Bag má celkovo 12 vreciek na odloženie všetkého potrebného, čo hráč potrebuje pri hre. Z nich zaujmú najmä dve pevné škrupinové vrecká a dve veľké vrecká na oblečenie.

/Footjoy/
Dámske topánky Premiere Series

S jeseňou prichádza na golfové ihrisko častejšia vlhkosť, ale aj rozmoknutá mäkká pôda či trávnatý podklad. V takých chvíľach treba pevný a stabilný postoj, aby bol švih vyrovnaný. Dámske topánky Footjoy Premiere Series predstavujú klasiku vybavenú modernou technikou. Klasický nadčasový dizajn topánok z nich robí jeden z najobľúbenejších modelov značky.  Povrch topánky je z jemnej kože, vnútorné futro je rovnako jemné, aby poskytovalo chodidlu pohodlné nosenie. Podrážka je z moderných materiálov, ktoré zaručujú ohybnosť, spajky zasa stabilitu pri každom pohybe a natočení chodidla. Topánka je  vďaka použitému zvrškovému materiálu vodeodolná.


/Callaway/
Dámsky golfový set REVA

Nový 8-dielny set golfových palíc REVA od Callaway je navrhnutý so zmyslom pre dosahovanie špičkového výkonu pri odpaloch loptičky. Táto ponuka golfových palíc je navrhnutá pre ženy všetkých úrovní golfovej výkonnosti a zručnosti, ktoré chcú predĺžiť vzdialenosť odpalov, presnosť a užiť si hru viac ako kedykoľvek predtým. Súbor obsahuje driver, drevo 5, hybrid 5, železá 7 a 9, sand wedge, pater, bag na vozík a štyri chrániče na hlavy palíc.

/Bridgestone/
Golfové loptičky Tour B X

Spoločnosť Bridgestone prepracovala loptičky Tour B X tak, aby obsahovali novú technológiu povrchu REACTIV iQ. Doteraz bolo treba voliť buď väčšiu vzdialenosť, alebo vyššiu rotáciu loptičky na spin, alebo dobeh po dopade. S technológiou REACTIV iQ na plášti loptičky sa dosahuje oboje zároveň. Nová Tour B X je navrhnutá tak, aby vyhovovala golfistom s rýchlou švihom nad 105 mph, ale zároveň by mala pri približovacích ranách „zasiahnuť a sadnúť“.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv