Neprehliadnite

Luxusné drobnosti

 

/Stolička Cybex Lemo pre bábätká/

Intuitívne používanie, minimalistický design a množstvo variácií. Presne taká je multifunkčná stolička Cybex Lemo, ktorá je určená pre bábätká. Výrobok poctený dizajnérskym ocenením Reddot, poteší každú modernú rodinu, ktorá hľadá štýlové riešenia v domácnosti. Stolička Lemo sa doslova prispôsobí vašej ratolesti a bude rásť spolu s famíliou. Intuitívne nastavenie hĺbky a šírky sedáku, rovnako tak ako možnosť odstránenia nožnej opierky, robia zo stoličky perfektného spoločníka pre každú situáciu.



/Inkubátor na huby Shrooly/

Hubári a gurmáni pozor! Ak sa neviete dočkať hubárskej sezóny, potom ešte nevešajte hlavy. Shrooly je totiž automatický „inkubátor“ na huby z Veľkej Británie, ktorý dokáže zaistiť ideálne podmienky pre zber. Stačí vložiť substrát, naočkovaný spórami húb, pridať trochu vody, pomocou aplikácie vybrať druh huby a zariadenie zapnúť. Výsledok by sa mal dostaviť do 10 dní, pričom každá plodnica v závislosti na druhu huby by mala stačiť na jednu až tri dávky. Otázkou zostáva, či sa týmto spôsobom dajú „naklonovať“ aj delikatesné hľuzovky!



/Hodinky Oris ProPilot X Calibre 400/

Ostré technicky čisté línie 39 mm hrubého titánového puzdra nových hodiniek Oris ProPilot X sú inšpirované viac ako storočnou leteckou históriou značky. Chod zaisťuje vysoko antimagnetický, päťdenný automatický „inhouse“ strojček Calibre 400 s desaťročnou zárukou. Inými slovami kúsok za viac ako 4000 eur predstavuje okrem funkcie uchovávateľa hodnôt aj rýdzu radosť z mechaniky. Minimalistické, ale nevšedné hodinky s výnimočným technickým spracovaním, poháňa manufaktúrny automatický strojček vlastnej výroby Oris Calibre 400. Práve ten stelesňuje vysoké technologické úrovne manufaktúry Oris vo švajčiarskom Hölsteine, kde vyrábajú len mechanické hodinky.





/Kolekcia šperkov Bvlgari Serpenti Viper/

Pred hadom majú rešpekt muži aj ženy. Aj „vretenice“ respektíve „štrkáče“ zo šperkovej línie Serpenti Viper od značky Bvlgari nadchnú nielen zástupkyne nežného pohlavia. Autentická krása a láska na prvý pohľad bez zbytočných dekorácii, presne to sú náramky z troch druhov zlata. Dokonalé tvary a lícovanie, sila dizajnu a originálne spracovanie, to všetko predstavuje dokonalé majstrovstvo čarovného štýlu Serpenti. Poltucet nových exemplárov, sviežich variácií ikonického náramku Serpenti Viper a prsteňa, oslňuje svojim zvodným monochromatickým dizajnom z 18-karátového žltého, ružového či bieleho zlata.



/Vysávač Rowenta X-Force Flex/

Značka Rowenta sa nedávno blysla svojim najvýkonnejším tyčovým vysávačom X-Force Flex, ktorý v sebe kombinuje saciu silu aj flexibilitu. Vďaka tomu sa tento revolučný vysávač vysporiada s každým centimetrom akéhokoľvek povrchu. Rowenta X-Force Flex 15.60 Aqua Auto 4v1 230 AW (RH99A1) disponuje viacerými inováciami, ktoré uľahčia či už každodennú rutinu alebo naopak veľké upratovanie od podlahy po strop dokonca aj vo veľkých domácnostiach. Najdôležitejšou vlastnosťou vysávača je sací výkon, o ktorý sa stará digitálny motor Digital Force so silou až 230 air wattov.


/Kufor Pégase Louis Vuitton/

Módny dom Louis Vuitton v spolupráci s dizajnérom Marcom Newsonom vytvoril novú kolekciu cestovnej batožiny zo série Rolling Luggage. Kufor Pégase je tak v poradí treťou Newsonovou kolaboráciou so slávnou značkou po produktových modeloch Horizon a Horizon Soft duffle. V prípade kufra Pégase predvádza Newson svoje expertné znalosti materiálov a výrobných technológií. Pre minimalizáciu konštrukcie dokonca pracoval so zliatinami hliníka, ktoré sa používajú v kozmonautike. Model Pégase sa skladá z 89 rôznych súčastí, ich zloženie vyžaduje plných 28 úkonov. Každá zo súčiastok je navrhnutá tak, aby mohla byť jednoducho opravená či nahradená.



/Stan Terrapod RTTx Solo/

Cestujete radi individuálne do prírody, ale od hmyzu na zemi aj vo vzduchu si radi držíte odstup? V takom prípade je stan pre jednu osobu RTTx Solo od firmy Terrapod Adventure Systems vašim ideálnym riešením. Využíva strešný priestor vášho vozidla, pričom konštrukcia stanu je vyrobená z hliníka a kompozitných materiálov.  Steny sú z polyesteru 600D , ktorý je odolný voči UV žiareniu s vodeodolnou PU vrstvou. K spacej ploche 220×76 cm patrí aj nafukovacia podložka s hrúbkou 7,6 cm. K dispozícii je aj dotykové LED svetlo na batériu, integrovaná bublinková vodováha, bezpečnostné zámky, či teleskopický rebrík dlhý 2,6 m. Prázdny stan váži okolo 40 kg.

0

/Ďalekohľad Nikon PROSTAFF/

Nikon uviedol na trh dva nové modely ďalekohľady – PROSTAFF P7 a PROSTAFF P3. Oba sú ideálne pre množstvo hobby aktivít vrátane pozorovania vtákov a zvierat v prírode. PROSTAFF P7 ponúka obraz s vynikajúcim rozlíšením a vysokým kontrastom. Menší model PROSTAFF P3 je rovnako atraktívny a odolný ako jeho väčší brat. Súčasne sa však jednoducho a intuitívne ovláda, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre začiatočníkov a nových užívateľov.


Text Jakub Jesenski / foto archív značiek

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv