Neprehliadnite

Hráč roka na PGA Tour: Obhajca Smith, Scheffler alebo McIlroy?

 

O titul Hráč roka na PGA Tour bojuje trojica golfistov vrátane obhajcu prestížneho štatútu Cameron Smith. Okrem Austrálčana sú v hre aj Rory McIlroy a Scottie Scheffler.

Smith, ktorý nedávno kývol na lukratívnu ponuku konkurenčnej LIV Golf Series, sa tak môže stať Hráčom roku na PGA Tour po druhý raz v rade. S úradujúcim víťazom British Open sú v nominácii aj Scheffler vďaka famóznej sezóne a McIlroy, ktorý mu vyfúkol FedEx Cup.

Smith pritom tento rok ovládol aj Players Championship a vo svetovom rebríčku sa dostal na druhé miesto. Severný Ír ako prvý v histórii ovládol po tretí raz hodnotenie FedEx Cupu. V sezóne si pripísal tri turnajové prvenstvá a je tretí vo svetovom rebríčku.

Mimochodom McIlroya za Hráča roka zvolili už v sezónach 2012 a 2014. Čierny kôň sezóny Scheffler môže ocenenie získať prvýkrát. V ročníku vyhral rovnako tri turnaje vrátane US Masters, pričom na US Open skončil druhý.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv