Neprehliadnite

Beauty Lounge

 

/Carven C’est Paris!/

Nová kapitola príbehu muža Carven strieda klasickú eleganciu s modernou odvahou. Šik aj distingvovaná vôňa plná protikladov. Vôňa pre slobodného muža, ktorý je so sebou spokojný. Žije život, ktorý si sám zvolil, bez strachu, čo si o ňom iní pomyslia. Je sebavedomý a naplno vyjadruje svoju jedinečnú osobnosť. Je mužom činu, riadi sa vlastnými pravidlami a vôňa mu prináša potešenie.

/Coach Open Road/

Coach Open Road je vôňa inšpirovaná hlavne priateľstvom a dobrodružstvom, ako aj pocitom spontánnosti, optimizmu a nekonečných možností, ktoré sú s tým spojené. Parfumér Jean-Christophe Hérault zachytil živú esenciu jazdy po západnom pobreží pri hľadaní dobrodružstva a vytvoril dynamickú vôňu, ktorá sa časom scénicky rozvíja. Spontánna energia a nostalgický nádych kampane odrážajú dynamickú zmes sviežich a živých tónov vône.

/Disquared2 – Wood Original/

Wood Original je nová vôňa od Disquared2, navrhnutá na základe poznania vlastností dreva, jeho sily a pevnosti, zložitej štruktúry, ktorá ho robí jedinečným a nenapodobiteľným. Taká je aj táto nová vôňa, ktorá definuje súčasného zmyselného a sebavedomého muža, zachytávajúceho ducha svojej doby. Žije vášňami, dobrou náladou a aktuálnymi trendmi. Rovnako aj táto vôňa vyjadruje autentickosť, je intenzívna a energická a evokuje prírodné živly.

/Ermanno Scervino – Seeds of Love/

Seeds of Love je nová parfumovaná voda značky Ermanno Scervino, ktorá čerpá inšpiráciu z rovnomennej špeciálnej edície nákupných tašiek módneho domu, charakterizovanej mozaikou vzácnych pestrofarebných čipiek. Vôňa skladá poklonu kráse a prírode toskánskeho vidieka v oblasti Florencie. Je tvorivým vyjadrením a hymnou elegancie a rafinovanosti, znázornená čipkou, symbolom majstrovskej zručnosti a pozornosti pre detail značky Ermanno Scervino.

/Gosh Waterproof Setting Powder/

Nový inovačný hodvábny púder, ktorý dodá make-upu vodoodolnosť a zaručí, že sa nebude rozmazávať. Už žiadne škvrny od make-upu na šatách. WATERPROOF SETTING POWDER nezaťažuje pleť a neovplyvňuje finálny vzhľad líčenia.
Unikátna sypká textúra vytvára moderný matný efekt s priezračným krytím, pričom počas dňa absorbuje nadmerný maz a predchádza nežiaducemu lesku pleti. Jednoducho sa nanáša, vyhovuje všetkým tónom pleti.

/Happy Chopard Magnolia Bliss/

Happy Chopard Magnolia Bliss je oveľa viac ako len vôňa. Je to voňavý klenot, zážitok, ktorý vzbudzuje pocit hlbokej relaxácie, pričom prináša pocit pohody osobe, ktorá si vôňu vyberie. Happy Chopard Magnolia Bliss je najnovší výtvor značky, potvrdzujúci odhodlanie nasledovať jej štandardy. Vôňu charakterizuje ženskosť, delikátnosť, romantickosť a sviežosť.  Kolekcia Happy Chopard sa vôbec netají svojím poslaním vyvolávať radosť a pozitívne pocity.

/Juvena – MasterCream Rose/

MasterCream Rose je pleťový krém na 24-hodinovú intenzívnu starostlivosť, ktorý spĺňa najvyššie nároky, a to všetko v jedinom kroku – jednoducho a efektívne. Vďaka zamatovo jemnej textúre, inovatívnej kombinácii vzácnych zložiek a neporovnateľne zvodnej vôni čerstvých ruží je MasterCream Rose dokonalou starostlivosťou proti starnutiu. Hydratuje pleť na viacerých úrovniach, zmierňuje stres a známky starnutia, optimalizuje funkcie pleti – linky a vrásky sa stávajú takmer neviditeľnými a pleť vyzerá rovnovážne a bezchybne.

/Laura Biagiotti – Forever Gold For Her/

Predstavuje novinku z kolekcie Forever značky Laura Biagiotti. Nová vôňa má podmanivú zmyselnosť slnečného lúča dopadajúceho na pokožku. Elegantnú kompozíciu, ktorá spája luxus, krásu a žiarivosť so svetom žien. Koncept sa dotýka ženy ako idolu svetla, krásnej a mocnej vo svojej posvätnej nádhere. Ďalšou charakteristikou vône je výnimočnosť a nadčasovosť. A napokon je v nej fascinujúca hra protikladov – sily a nežnosti, kontroly a uvoľnenia, sebapoznania a živelnosti. To všetko sa vo vôni harmonicky snúbi v zlatej farbe tekutiny v krásnom flakóne.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv