Neprehliadnite

Penati oslavuje dekádu – šport, marketing a ekológia

 

Penati Golf Resort oslávil začiatkom augusta 10 rokov svojej existencie. Atraktívny rezort v borovicovom háji na Záhorí získal za uplynulú dekádu viacero ocenení doma aj v zahraničí. Navyše, preferuje ekologický prístup k rozvoju rezortu!

Penati Golf Resort môžeme zrejme pokojne označiť za vlajkovú loď slovenských golfových ihrísk. Presne 2. augusta 2012 sa na krásnom ihrisku Nicklaus Design Legend Course s najdlhšou jamkou v Európe zišli golfoví nadšenci, aby si vyskúšali svoje prvé odpaly. Už o rok neskôr sa hlásilo o slovo druhé ihrisko na pieskových dunách – nespútaný Heritage Course s dizajnom od Jonathana Davisona a shapingom od majstra svetového formátu Micka McShaneho. Medzi rekreačnými golfistami po celom svete sa dnes hovorí o Penati ako o rezorte, ktoré „must play“ aspoň raz vo svojom živote.

Penati Golf Resort je preto dnes už členom World of Leading Golf a Worldclass.golf, zoskupenia Top 100 ihrísk v kontinentálnej Európe, TOP 100 rezortov v kontinentálnej Európe a držiteľ ocenenia European Enviro Oscar. „Ďakujeme všetkým, ktorí ste nás na tejto 10-ročnej ceste plnej poctivej práce a vášne pre golf, sprevádzali,“ uvádza sa v oficiálnom stanovisku klubu.Vedenie Penati už dávnejšie myslí nielen na športovo-spoločenský marketing, ale aj na ekológiu. Aj preto v rezorte už povedali nie nápojom v plastových fľašiach.

Vďaka spolupráci so spoločnosťou Dolphin sme odštartovali naše systematické snaženie o obmedzenie a postupné úplné vylúčenie nápojov v PET obaloch v prevádzke Penati Golf Resortu. Len samotným ukončením predaja minerálnych vôd v plastových obaloch na recepcii, sa zbavíme 30 000 kusov odpadu vo forme plastových fliaš, ktoré sme štandardne vyprodukovali za jednu sezónu!,“ informovalo vedenie klubu.

V rezorte už preto pristúpili ku inštalácii exteriérových profesionálnych výdajníkov pitnej vody s vlastným filtračným a chladiacim systémom. Pitná voda sa nachádza na priečelí budovy Club House ako aj v altánkoch na jamkách LC 9/10 a HC 9/10. Vo výdajníkoch pitná voda prechádza uhlíkovou filtráciou, čím je zbavená chlóru ako aj prípadných miroorganizmov, vírusov či baktérií. Výrazne sa zlepšujú aj chuťové vlastnosti vody, pri zachovaní obsahu všetkých minerálnych látok a stopových prvkov.

Penati gratulujeme k dekáde a cink-cink na zdravie !!

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv