Neprehliadnite

Detský tábor a golfová škola v Tatrách, pozor posledný termín!

 

Doprajte deťom objaviť čaro golfu na čerstvom vzduchu vo Vysokých Tatrách! Juniori od 6 do 14 rokov majú teraz k dispozícii posledný termín na návštevu detského tábora a detskej golfovej školy na ihrisku Black Stork

Poseldný a súčasne druhý termín detského tábora je od 15. do 19. augusta. Vo Veľkej Lomnici pripravili golfovú školu s výukou golfovej hry pod vedením golfových trénerov a inštruktorov v rozsahu 3- 5 hodín denne! Vítaní sú úplní začiatočníci bez vlastného golfového vybavenia až po pokročilých hráčov, ktorí si chcú zlepšiť svoju hru golfu.

V detskej golfovej škole majú začiatočníci možnosť v posledný deň absolvovať skúšku a získať certifikát Zelenej karty platný po celom svete. Pre deti a juniorov je pripravený bohatý program počas všetkých dní  a množstvo oddychových aj vzdelávacích aktivít.

Cenník:
GOLF FUN (odporúčame pre začiatočníkov)
269 eur / osoba / 5 dní
LGK 255 eur / osoba /5 dní

  • od 9:00 do 17:00 v pondelok – piatok
  • cena zahŕňa aj desiatu, obed a olovrant
  • 14 hodín golfu s trénerom
  • Aktivity (bazény, škola varenia a pečenia, grilovačka, animácie)

GOLF ADVANCE (odporúčame pre pokročilých)

359 eur / osoba / 5 dní
LGK 341 eur / osoba / 5 dní

  • od 9:00 do 17:00 v pondelok – piatok
  • cena zahŕňa aj desiatu, obed a olovrant
  • 18 hodín golfu s trénerom
  • Aktivity (bazény, škola varenia a pečenia, grilovačka, animácie)

Mimochodom, na ihrisku Black Stork s rozprávkovým výhľadom na končiare Vysokých Tatier, pribudla Public deviatka. Nachádza sa na existujúcom 9-jamkovom ihrisku Vardon, ktorá bude k dispozícii aj hráčom bez oprávnenia na hru – „zelenej karty“. Tomu je prispôsobený aj predĺžený čas hry na každej jamke. Vstup je spoplatnený veľmi priaznivým paušálnym poplatkom a pripravené sú ešte výhodnejšie permanentky.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv