Neprehliadnite

Charity Golf Cup: V sobotu štartuje v Black Stork 15. ročník

 

V rezorte Black Stork vo Vysokých Tatrách sa prvú augustovú sobotu uskutoční 15. ročník turnaja Charity Golf Cup. Na charitatívnom ívente pod záštitou ex-hokejistu Petra Bondru sa vyzbierala vlani čiastka 12.440 eur.

Už pred 15 rokmi pod taktovkou hviezdneho Bondru a hráčov NHL zrealizovali po prvý raz vo Veľkej Lomnici myšlienku s výrazným charitatívnym rozmerom. Na vlaňajšom turnaji na 27-jamkovom ihrisku Black Stork sa vyzbierala čiastka 12.440 eur, ktorú sa použili na nákup prístrojov pre Centrum Vôľa žiť a Kežmarskú nemocnicu – projekt pediatra. Celkovo sa doteraz vyzbierala suma 312.808 eur.

„Pozvali sme vtedy hokejistov, športovcov, podnikateľov, jednoducho osobnosti, ktoré sú ochotné spojiť sa pre dobrú vec a pomoc iným. Vďaka tomuto projektu sa nám počas 14 ročníkov turnaja podarilo zakúpiť zdravotné pomôcky, prístroje, uhradiť náklady spojené s operáciou či liečením hendikepovaných detí v sociálne slabších rodinách v celkovej výške 312.808 eur. Je to výborný výsledok a budeme radi, keď sa k nám pridáte aj teraz v sobotu,“ informovalo vedenie tatranského klubu.

Súčasťou turnaja hraného formou Texas scramble je aj tichá dražba, live aukcia a tombola. Podporiť turnaj a výťažok pre deti môžete prostredníctvom reklamného partnerstva, pričom súčasťou projektu je aj celoslovenská mediálna kampaň na rôznych úrovniach plnenia od 1000 eur s možnosťou hry vlastných hráčov. Okrem toho pre individuálnych hráčov a darcov je účastnícky poplatok pre fyzické osoby 300 eur, pre členov LGK 250 eur a pre sprievodné osoby 150 eur.

Program 15. ročníka Charity Golf Cup
08:30    registrácia
raňajky v reštaurácii Hotela International
10:00   slávnostné otvorenie turnaja
10:30   kanón štart (texas scramble)

Pre sprievodné osoby
11:30 – 13:00   golfová akadémia
13:00               obed
wellness centrum
16:00   raut
vyhlásenie výsledkov
dražba predmetov od osobností
tombola
odovzdávanie charitatívnej zbierky

Výťažok zbierky bude venovaný Nadácii pre deti Slovenska, projektu Hodina deťom a Nadácii Miroslava Šatana, Nadácii Autis. Vďaka vlaňajšiemu ročníku  charitatívneho podujatia odovzdal hokejový majster sveta Bondra a šéf klubu Jiří Hruška spomínanú čiastku 12.440 eur do rúk Lucii Kačmarčíkovej (pozn. zriaďovateľka centra Vôľa žiť) a Lýdii Wikarskej (pozn. námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť kežmarskej nemocnice).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv