Neprehliadnite

Charity Golf Cup: Na 15. ročníku vyzbierali pre deti 23.830 €

 

Pod končiarmi Vysokých Tatier sa opäť pomáhalo deťom. Na 15. ročníku turnaja Charity Golf Cup na ihrisku Black Stork sa pod záštitou hokejového majstra sveta Petra Bondru vyzbieralo necelých 24.000 eur.

Prvú augustovú sobotu sa opäť spojili hokejisti, herci, moderátori a profesionálni golfisti vo Veľkej Lomnici, aby prostredníctvom exhibičného íventu znovu raz pomohli tým, čo to najviac potrebujú. Výťažok v hodnote 23.830 eur z 15.ročníka charitatívneho golfového turnaja putuje na konto nadácii pre telesne a mentálne znevýhodnené deti.

V tomto kalendárnom roku odovzdali Nadácii Miroslava Šatana 13.000 eur, Nadácia Hodina deťom dostala 5000 eur, Nadácii Autis sa ušlo 3000 eur a Nadácii Rory Sabbatini zinkasovala 2830 eur. Za 15 rokov sa tak týmto projektom rozdelila priamo deťom s ťažkým zdravotným postihnutím, nemocniciam a zdravotníckym zariadeniam celková čiastka 336.638 eur.

Tohtoročný turnaj na ihrisku Black Stork vyvrcholil odovzdaním vyzbieranej sumy peňazí do rúk prítomným deťom a zástupcom nadácii respektíve občianskym združeniam. Symbolické šeky v hodnote 1000 až 1500 eur prevzali rodičia s deťmi priamo z rúk Petra Bondru, Tomáša Tatára, Martina Fehérváryho, Marka Daňa, Richarda Lintnera, Mareka Fašianga a ďalších.

Golfový turnaj prišli aj tento rok podporiť známe tváre slovenského športu a šoubiznisu. Golf si zahrali okrem Bondru a Šatana aj Lintner, Ján Lašák, Tatár, Fehérváry, Adam Ružička, Daňo, Slavomír Vorobel, Školiak, Tomáš Fleischmann. Medzi golfistami nechýbali ani alpskí lyžiari Adam a Andreas Žampovci a basketbalista Radoslav Rančík.

Umeleckú spoločnosť reprezentovali herci Milan Kňažko, Martin Mňahončák, Filip Tuma, Marek Fašiang, moderátorka Dagmar Dianová, či bývalý osobitný vyslanec generálneho tajomníka OSN v niekoľkých krízových oblastiach Ján Kubiš alebo aj talentovaná slovenská golfistka a nová Champion of Champions vo vekovej kategórii do 9 rokov Sophie Zoey Pápay.

Športovci darovali pre pomoc časť svojho športového oblečenia,  hokejisti dresy, hokejky, puky a tričká s vlastnoručným podpisom. Strieborný z minuloročnej olympiády Rory Sabbatini daroval pamätné oblečenie z olympiády a set golfových palíc. „Srdečná vďaka všetkým partnerom a účastníkom 15. ročníka Charity Golf Turnaja,“ reagoval spokojný Bondra.

„Práve vďaka pomoci našich partnerov sa podarilo prispieť na konkrétny účel ľuďom, ktorí to najviac potrebujú. Znova ste ukázali veľké srdce a ochotu pomôcť deťom,” dodal Bondra, ktorému sekundoval šéf golfového klubu z Veľkej Lomnice Jiří Hruška: „Tento turnaj je pre mňa vždy vrcholom sezóny. Vidieť ako sa vďaka všetkým zúčastneným a partnerom mení kvalita života alebo i nasmerovanie ich životných príbehov je neopísateľná skúsenosť.“

 

Výsledky 15. ročníka turnaja Charity Golf  Cup:

/Rany Netto/
1. Rančík, Babčan, Pasiar, Kvasnicová, Bieliková, 2. Dianová, Venglarčík, Podhoral, Štefanka,  Krčmár ml., 3. Maďar, Vieglová, Veigl, Brukker, Pílling

/Rany Brutto/
1. Bielik, Baláž, Koch, Kochová, Lazár

Longest Drive ženy – Číčová
Longest Drive muži – Lašák
Nearest to the pin – Kochová

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv