Neprehliadnite

V Agame hýria aktivitami – golf, footgolf, bazén aj koníky

 

Leto si už na Slovensku ani nevieme predstaviť bez detských a juniorských golfových kempov. V Agame už majú sebou jeden a ďalší organizujú druhý augustový týždeň (8.-12. augusta).  

Na originálnom ihrisku s výhľadom na Bojnický zámok bol na programe hlavne golf, ale slovo dostal aj footgolf, ktorí zaujal viacero účastníkov kempu. Na svoje si však už prišli tradične aj milovníci koní. V horúcom počasí si juniori užívali vodu v bazéne, ktorý bol k dispozícii počas kempu.

„Posledný deň sme trochu súťažili, pre juniorov sme zorganizovali TON-ku. Teší nás, že mnohí juniori si znížili svoje HCP. Ďalší letný juniorsky kemp bude 8. – 12. augusta a už sa na všetkých veľmi tešíme. V Agame to žije v lete naplno,“ reagovala Petra Dzuriková, šéfka golfového klubu neďaleko banskej obce Koš.

Štvrtú júlovú sobotu sa v Agame hralo o putovnú hlavu Daniela. „Pred hrou sme si dali výborný guláš z daniela, ktorý varili od rána. Žiaľ 18 jamiek sme nedohrali, pretože nás z ihriska vyhnala búrka. Potom sa však počasie umúdrilo, a tak sme si na terase v Golf bare  vychutnali príjemnú teplú noc za zvukov saxofónu,“ vysvetlila Dzuriková, ktorá dodala, že putovnú hlavu nášho Daniela vyhral Hatara Milan.

-jj-, skga.sk

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv