Neprehliadnite

Slovak Disabled Open: Vynikajúci ohlas na veľký debut SKGAH

 

Slovenská golfová asociácia hendikepovaných (SKGAH) zorganizovala nedávno v Red Oak GC Nitra svoj prvý veľký turnaj, ktorý mal pozitívnu odozvu.  


Na vynikajúco zorganizovanej trojdňovej akcii sa v družnej a priateľskej atmosfére zúčastnili nielen členovia SKGAH, ale aj kolegovia z Českej golfovej asociácie hendikepovaných na čele s ich prezidentom Mirkom Lidinským.

Hralo sa spôsobom texas scramble dvojíc, pričom hry sa zúčastnili aj sponzori tejto akcie. Čerešničkou na torte prvého dňa bola výborná kapela DeArt z Martina, ktorú zabezpečil na akciu prezident SKGAH Peter Lenčeš,“ uviedol sekretár Jaroslav Šalaváry.

Po tomto skvelom úvode už hráči išli na to, hrali dva dni, ktoré sa započítavali do celkového výsledku. Súťažilo sa vo viacerých kategóriách:

Konečné výsledky Slovak Disabled Open 2022:

Kategória HCP 18,5-36 Stableford  netto/ Medical pas
1. Václav Mráz, 2. Milan Rataj, 3. Vlastimil Hebelka

Kategória HCP+5-18,4 Strokeplay / medical pas/
1. Filip Rataj, 2.  Miroslav Lidinský, 3. Jaroslav Šalaváry

Kategóriá HCP 36,1- 54 Stableford  netto /medical pas/
1. Adrián Ďurček, 2. Peter Zaťko, 3. Filip Graňo

Kategória brutto HCP do 18 /open/
1. Miroslav Lidinský, 2. Jaroslav Šalaváry, 3. Filip Rataj

Kategória stableford  brutto HCP od 18,5 do 36,0 /Open/
1. Milan Rataj, 2. Ivan Strakoš, 3. Václav Mráz

Kategória stableford brutto od 36,1 do 54 /Open/
1. Květoslava Mayerová , 2. Peter Zaťko, 3. Adrián Ďurček

„Obrovské poďakovanie patrí jednoznačne sekretárovi SKGAH Jarkovi Šalavárymu, ktorý so svojim HCP 7,2 schováva do vrecka každého. Súčasne tak dokazuje, že hendikep je v golfe skutočne len číslo. Ďakujeme za obrovskú energiu a organizáciu ktorú vložil do tejto akcie,“ referovala viceprezidentka SKGAH Petra Dzuriková, ktorá dúfa, že aj touto akciou sa SKGAH dostala nielen do povedomia slovenského golfu.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv