Neprehliadnite

Scottish Open: Svetový líder Scheffler neprešiel katom

 

Prvý hráč svetového rebríčka a víťaz aprílového US Masters Scottie Scheffler nečakane neprešiel katom na turnaji Scottish Open, ktorý je generálkou na najstarší major – The Open.

Po dvoch dejstvách mal päť úderov nad par, k postupu však potreboval o dve menej. Turnaj v polovici vedie iný americký golfista Cameron Tringale so skóre -7. Tringale sa pohybuje na okruhu PGA trinástu sezónu, ale zatiaľ nezískal jediný titul.

V polovici turnaja v The Renaissance Clube v North Berwicku vedie o tri údery pred dvojicou krajanov – Gary Woodland a Doug Ghim. Na generálke na jubilejný 150. ročník British Open sa predstavilo aj 14 najlepších golfistov zo svetového rebríčka, ale polovina už skončila.

Katom do víkendových kôl neprešli ani napríklad svetová štvorka Collin Morikawa, ktorý bude budúci týždeň na ihrisku v St. Andrews obhajovať trofej, alebo osmička Nór Viktor Hovland.

Naopak o štvrté miesto sa v Škótsku delí Angličan Jordan Smith, ktorý v piatkovom kole zapisoval hole-in-one. Eso sa mu podarilo zahrať na trojparovej sedemnástke, za čo on aj jeho kedík dostali od sponzora automobilky Genesis luxusné SUV vozidlo GV70.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv