Neprehliadnite

Red Oak Nitra: Nabitý letný program aj zájazd na Cyprus

 

Vedenie Red Oak Golf Club Nitra-Lužianky informovalo nielen golfových nadšencov o svojich pripravovaných aktivitách na najbližšie letné týždne.  

Predposlednú júnovú sobotu (23.07.) sa uskutoční prázdninový turnaj dvojíc Texas-Scramble, ktorý má plánovaný cannon štart na 14.00 h. „Príďte si zahrať a zabaviť sa na prázdninový texas dvojíc. Súťažiť sa bude o vecné ceny v kategóriách Netto aj Brutto,“ informuje oficiálny portál nitrianskeho klubu.

Počas hry sa môžete občerstviť halfwayom na terase a po hre na všetkých čaká večera s občerstvením a pivo Urpiner zdarma. Neváhajte a pozvite si po hre partnerov či priateľov. /Viac informácií a registrácia tu:/

Klubový Ryder Cup

Pod Zoborom sa už pomaly pripravujú na 3. ročník Ryder Cupu mladší vs starší (50+). Mladší budú obhajovať víťazstvo z minulého roka. Kapitán za mladší tím je Tomáš Rádl a za starší Milan Pánik. Záujemcovia o hru a reprezentáciu sa môžu kontaktovať u kapitánov. Termín Ryder Cupu je 12. – 13. augusta, pričo,m uzávierka prihlášok má deadline 8. augusta.

Klubový šampionát v hre na jamky

Po odohraní zápasov v základnej skupine V. ročníka Otvorených majstrovstiev klubu v hre na jamky , postúpili hráči s najvyšším počtom bodov do záverečnej fázy jamkovky. /Propozície turnaja tu:/

Prázdninové ranné fee

Zástupcovia nitrianskeho klubu, ktorý je situovaný neďaleko automobilky Jaguar respektíve Land Rover, súčasne pripravili prázdninové fee. Doživotní a roční členovia ROGC so záujmom o hru s autíčkom v ranných hodinách (od 7.00 h), si môžu objednať golfové autíčko deň vopred do 18.00 h recepcii. Autíčko sa vyplatí po hre.

Pri rannej hre treba rešpektovať a mať na zreteli  prebiehajúcu údržbu. So stúpajúcimi teplotami počas týždňa, sa však vedenie Red Oak GC rozhodlo obmedziť pohyb autíčok po ihrisku, poprípade ich dočasnom zákaze.  /Viac informácii sa dozviete na recepcii klubu./

Detské tábory 2022

Premýšľate ako zabaviť a zmysluplne zamestnať v lete vaše deti? Tak ako každý rok, aj teraz organizuje Red Oak Golf Club Detské golfové tábory. Počet účastníkov v jednotlivých turnusoch je obmedzený na pätnásť. Ideálny vek, aby si dané aktivity užili naplno, je 7-14 rokov.

Termíny pre mesiac august: I. turnus – (8. – 12.8. 2022), II. turnus – (22. – 26.8.)
/Prihlášky nájdete na recepcii/

Zájazd na Cyprus

Aj tento rok pomáha Red Oak GC organizovať golfový zájazd na malebný ostrov v Stredomorí, do jedného z najlepších rezortov v Európe, dejiska European golf tour, Aphrodite Hills Resort.
/Záujemcovia sa môžu prihlásiť u Tomáša Radla: 0918 210 250/

Etické okienko

„Tento rok máme greeny v skvelom stave a preto nás mrzí, že niektorí hráči si po sebe nevypichujú pitch marky. Ak chceme mať aj naďalej také greeny, tak prosíme hráčov, aby marky po sebe opravovali.  Ďakujeme za pochopenie,“ informovalo vedenie nitrianskeho klubu.

Cenové akcie počas leta

S príchodom letných mesiacov prichádzajú aj cenové akcie! Pozvite svojich priateľov z iných klubov a zahrajte si na ihrisku Red Oak za zvýhodnené ceny. Počas celých prázdnin si juniori do 18 rokov môžu zahrať celú osemnástku len za 9 €.

Každú stredu a štvrtok môžete využiť „šťastné hodinky“ od 9.00 do 14.00 h a zahrať si 18 jamiek za jednotné green fee 29 €. Od 1. júla platí aj zľavnená cena na celoročné členstvo pre rok 2022 s platnosťou do 25. marca 2023 v cene za 440 €. Zľavy nie je možné kombinovať.
/Viac info nájdete na webovej stránke – www.redoakgolf.sk/

-jj-, www.redoakgolf.sk

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv