Neprehliadnite

Proshop

 

/Golfová loptička TaylorMade TP5 a TP5x/

Jediná päťvrstvová loptička na trhu. Prináša nekompromisné spojenie vzdialenosti rán s presnosťou krátkej hry.  Päťvrstvová konštrukcia vďaka zníženému odporu a kompresii jadra podporuje dynamický výkon dlhých rán. Uretánový vrchný povlak loptičky zabezpečuje rotáciu, ako aj primeranú citlivosť na tvar terénu jamkoviska pri patovaní, takže smer a dráha bývajú konzistentné.

/Pater Odyssey Eleven/

Nový pater Odyssey 2 Ball – Eleven má prepracovanú inovovanú hlavu. Vychádza síce z predchádzajúcej desiatej produktovej generácie, avšak prináša vylepšené vlastnosti, ktoré sa odrážajú v charaktere patovacích úderov. Pri patovaní je rovnako dôležité tvarovanie, ako aj vysoká miera odpustenia chýb. Kombinácia viacerých materiálov umožnila posunúť ťažisko hlavy patra dopredu, čím sa zvýšila dosahovaná zotrvačnosť lopty po kontakte.

/Golfové topánky Footjoy Flex Black/

Obuv na golf v lete musí spĺňať viaceré špecifické podmienky. Predovšetkým je to vzdušnosť spojená s pružnosťou. Tú v prípade týchto topánok zabezpečuje použitá pena FTF. Jej využitím sa zvýšilo celkové odpruženie, ale aj prispôsobenie sa topánky tvaru chodidla. Bezspajková podrážka podporuje stabilitu postoja, ako aj príjemný pohyb po letnej tráve i grínoch.

/Cestovný obal Callaway/

Letné obdobie je typické nielen častejšou golfovou hrou, ale aj dovolenkami spojenými i s golfom. Keď sa palice spolu s vakom stanú súčasťou batožiny, treba na ich ochranu pred poškodením, ale aj pre pohodlnú manipuláciu pri cestovaní, používať vhodný obal. Značka Callaway má vo svojom produktovom portfóliu Clubhouse Travel Cover. Ten je vyrobený z odolnej polyesterovej tkaniny a vo vnútri obsahuje i vrecko na topánky. Pre uľahčenie manipulácie a transportu, ako aj stability tohto 132 cm vysokého obalu, má aj dve kolieska.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv