Neprehliadnite

Národný deň golfu v Agame na jednotku

 

Nedávno sa v Golfovom klube Agama uskutočnil Národný deň golfu. V tradične rodinnej a priateľskej atmosfére si prišli na svoje úplne všetci účastníci íventu neďaleko Bojníc.

Golfisti si počas dňa mohli bezplatne zahrať na originálnom ihrisku. Začiatočníci si spolu s tými skúsenejším precvičili golfovú abecedu, takže „rookies“ dostali zelenú. Samozrejme ako extra motivácia nemohli chýbať ani zaujímavé ceny.

„Telesne znevýhodnení účastníci si mali možnosť vyskúšať golf vďaka nášmu paragolferu. Milovníci koní sa mohli pokochať našimi krásnymi koňmi a na svoje si prišli aj Footgofisti, ktorým sme tiež sprístupnili hru na našom ihrisku,“ dodala Petra Dzuriková, ktorá je hybnou silou GK Agama.  

Veľký podiel na vydarenej akcii výkonná šéfka OOCR Horná Nitra- Bojnice Andrea Malátová a Slovenská golfová asociácia hendikepovaných. „Patrí im obrovské poďakovanie za podporu tejto akcie,“ dodala Dzuriková, ktorá spolu s ďalšími účastníkmi tešili aj z tradične fantastických zákuskov od Aďky Zolvíkovej.

„Skutočne to bola milá a vydarená akcia. Veríme, že sa s niektorými juniormi stretneme na letných golfových táboroch, s dospelými na golfových školách a svojho nového priaznivca si našiel aj Paragolfer,“ uzavrela tému Dzuriková, ktorá sa príkladným „klubizmom“ stará o rozvoj golfu a priateľstva nielen na Hornej Nitre.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv