Neprehliadnite

High fidelity

 

/High fidelity/
Text: Jakub Jesenski, foto: archív značiek

/Reproduktory KEF LS60/

Renomovaný britský dizajnér Michael Young pokračuje v spolupráci s výrobcom reproduktorov KEF, ktorý má 60-ročnú tradíciu. Nová kolekcia veľkých voľne stojacich „reprákov“ dostala označenie KEF LS60 Wireless. Reproduktory za 6 599 eur sa vyrábajú v troch farebných prevedeniach.

/Displej a soundbar Totem/

Spoločnosť LG a Studio Booboon predstavili futuristický rolovateľný OLED displej a soundbar s názvom Totem. O jeho komerčnom využití sa zatiaľ neuvažuje. Totem má rozmernú základňu a štíhly látkou potiahnutý povrch, ktorý drží reproduktory aj displej.

/Slúchadlá s čističkou vzduchu Dyson/

Po vývoji trvajúcom šesť rokov a približne 500 prototypoch sú slúchadlá Dyson Zone konečne na svete. Lenže britská značka Dyson vyrobila tentoraz slúchadlá, ktoré sú zároveň prvou mobilnou čističkou vzduchu. V praxi to znamená, že ich nositeľ má na ušiach okrem slúchadiel tiež kompresory, ktoré nasávajú okolitý vzduch cez dvojvrstvové filtre a vzduch prečistený od škodlivých peľov, alergénov a pevných častí sa odvádza k dýchacím cestám nositeľa.

/Soundbar Porsche Design/

Rakúske dizajnérske Studio F. A. Porsche navrhlo pod svojou lifestylovou značkou Porsche Design minimalistický soundbar nesúci označenie PDB90. Zariadenie sa radí medzi exkluzívne audiosystémy, a to vďaka prémiovému dizajnu, materiálom aj vybaveniu, vrátane subwooferu. Azda najzaujímavejšou funkciou je smerovanie horných reproduktorov, ktoré sú výklopné a umožňujú odrážanie zvuku o strop smerom k poslucháčovi.

/Bezdrôtová nabíjačka Varta/

Bezdrôtová nabíjačka Varta ponúka 15 W nabíjanie pre telefóny, bezdrôtové slúchadlá či chytré hodinky. Nevyhnutnosťou fungovania je pripojenie zdroja cez USB-C s podporou štandardu Power Delivery. Okrem maximálnych 15 W nabíjačka, samozrejme, podporuje aj pomalšie nabíjanie: 10, 7,5 a 5 W pre staršie mobilné telefóny.

/Prenosný objektív NIKKOR/

Spoločnosť Nikon nedávno prezentovala relatívne ľahko prenosný super-teleobjektív formátu FX s pevnou ohniskovou vzdialenosťou. Model dostal názov NIKKOR Z 800 mm f/6,3 VR S. Vtáci, divoké zvieratá, lietadlá v akcii, motorové a zimné športy – tento odolný a súčasne pôsobivo ľahký objektív približuje s vynikajúcou brilanciou dynamiku vzdialených objektov.

/Brionvega Radio Cube/

Ikonické rádio v tvare kocky Radio Cube TS 502 navrhli v roku 1964 talianski dizajnéri Marco Zanuso a Richard Sapper. Dizajnérska perla, ktorá je dodnes ozdobou viacerých múzeí, bola známa pod názvom Brionvega Cubo. Po takmer polstoročí talianska elektronická spoločnosť Brionvega znovu vydala svoje Radio Cube s niekoľkými modernými aktualizáciami, nabíjateľnou lítiovou batériou na bezdrôtové používanie, k dispozícii je aj prepojenie cez Bluetooth na prehrávanie hudby zo smartfónu alebo iných zariadení či diaľkové ovládanie a vstup pre druhý reproduktor.

/Bezdrôtový reproduktor Porsche Design/

Bezdrôtový prenosný reproduktor Porsche Design PDS50 vás zaujme kombináciou funkčnosti a elegancie, ale aj dizajnovým jazykom. Samozrejmosťou sú prvotriedna kvalita zvuku a jednoduché použitie prostredníctvom pripojenia Bluetooth 5.0 s predĺženou vzdialenosťou pripojenia a ovládaním pripojeného zariadenia alebo priamo prehrávača.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv