Neprehliadnite

Barracuda Championship: Reavie ukoristil tretí titul z PGA Tour

 

Golfista Chez Reavie vyhral turnaj Barracuda Championship a pripísal si tretí triumf na PGA Tour za posledné tri dekády.

Štyridsaťročný Američan má v zbierke prvenstvo na Canadian Open 2008 a Travelers Championship 2019. V kalifornskom Truckee sa počítalo skóre systémom Stableford.

V praxi to znamená, že za eagle hráči dostali päť bodov, za berdíka dva body, za par nič a naopak pri ranách nad normu sa jamky odpočítali. Reavie nazbieral 43 bodov a o jeden bod porazil Švéda Alexe Noréna.

Turnaj hraný súbežne so 150. ročníkom major íventu British Open spadal po premiérovo aj pod krídla „European Tour“. Reavie tak vďaka svojmu triumfu získal do roku 2024 kartu pre obe elitné série: „Ani som netušil, že je toto v hre. Som z toho nadšený, rád pôjdem do Európy a užijem si to.“

Výsledky turnaja Barracuda Championship
/Dotácia: 3,7 mil. USD, stableford/
1. Reavie (USA) 43 b., 2. Norén (Švéd.) 42, 3. Laird (Škót.) 38, 4. Hubbard (USA) 37, 5. Gutschewski (USA) 35, 6. Davis (Austr.) 34.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv