Neprehliadnite

US Open: Nelly Kordová kývla po zranení na major

 

Druhá golfistka svetového rebríčka Nelly Kordová po nedávnych zdravotných problémoch potvrdila účasť na major turnaji US Open v Severnej Karolíne.

Američanka s českými koreňmi musela v marci prerušiť sezónu kvôli krvnej zrazenine v paži a následnej operácii. Dvadsaťtriročná zámorská golfistka hrala naposledy súťažný turnaj LPGA na začiatku februára. Potom si mladšia dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu začala liečiť krvnú zrazeninu v polovici marca, keď jej po tréningu opuchla paža.

Na začiatku apríla podstúpila operáciu podklíčkovej tepny. Prišla tak aj o štart na úvodnom major ívente sezóny Chevron Championship, na ktorom jej staršia sestra Jessica obsadila druhé miesto. Rodáčka z floridského Bradentonu má za sebou skvelý vlaňajší rok, v ktorom vyhrala svoj prvý major PGA Championship a olympijský turnaj v Tokiu. Celkovo má na konte sedem titulov z okruhu LPGA, štyri získala vlani.

-jj-   

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv