Neprehliadnite

Luxusné drobnosti

 

Hrajúca WiFi lampa

Pred tromi rokmi začala Ikea predávať reproduktory Symfonisk, ktoré vyvinula v spolupráci so značkou Sonos. Teraz prišla druhá verzia. Reproduktory prešli minimálnymi zmenami, inovovali viac „hrajúcu lampičku“. Stolná lampa umožňuje väčšiu personalizáciu. Je rozdelená na podstavec lampy Symfonisk s reproduktorom a tienidlo, každé sa predáva samostatne alebo aj spolu.

Fotoaparát Leica

Značka Leica predstavila nový model M11. Ide o najnovšieho člena zo série rangefinder, ktorá sa datuje už do roku 1954, keď vyšiel model M3. Zachováva jej tradičný tvar, ale obsahuje viacero funkcií a vylepšení. Hlavným prvkom fotoaparátu M11 je 60 MPx snímač BSI CMOS, ktorý je vybavený tzv. Triple Resolution technológiou. Tá umožňuje robiť snímky vo formáte RAW alebo JPG v rozlíšení 60, 36 alebo 18 MPx s využitím celej plochy snímača. Fotoaparát má základnú citlivosť ISO 64 a rozsah až ISO 50 000 a 15-stupňový dynamický rozsah.

 

Slúchadlá Sennheiser

V súčasnosti dominujú na trhu bezdrôtové TWS slúchadlá. Nemecká značka Sennheiser napriek tomu nezabúda ani na náročných poslucháčov, ktorí preferujú klasické káblové slúchadlá. Pre nich sú určené nové IEM špunty – slúchadlá Sennheiser IE 600. Vyrobené sú pomocou patentovaného procesu 3D-tlače, pričom telo je z amorfného zirkónia ZR01. Tento kov má atomárnu štruktúru podobnú sklu a trojnásobne vyššiu tvrdosť aj odolnosť v porovnaní s oceľou. Amorfné zirkónium ZR01 sa používa v leteckom a kozmickom priemysle, napríklad aj vo vozidle NASA Mars Rover.

 

Apple Mac Studio

Apple navrhla svoj nový počítač v tvare kvádra s veľmi kompaktným prevedením. V spojení s novým 27-palcovým displejom Studio Display, ktorý disponuje rozlíšením 5K, vytvára Apple Mac Studio maximalizované pracovné prostredie pre všetky druhy činností. Spredu je kompaktný, má zaoblené rohy, vyrobený je z hliníka a všetky ďalšie konektory má umiestnené v rade vzadu.

 

Tenisky Converse x Golf Wang

Converse vyrába tenisky už viac ako storočie. Teraz pracuje na vytvorení novej streetovej klasiky. Výsledkom je nová dvojica topánok od Tylera The Creator, hudobníka a vizionára s osobitým štýlom. Jeho módna značka Golf Wang sa spojila s Converse a na svete je model Golf Wang Chuck 70 Python. Tenisky, ktoré sú vyrobené z modrej a ružovej kože s exotickým printom, nahradili klasické plátno typické pre modely Chuck Taylor Low.

 

Armaňak Lafontan

Výnimočný armaňak Lafontan je skutočným skvostom vo svojej kategórii. Armaňak patrí medzi populárne vinné destiláty. Francúzsky výrobca Lafontan má vďaka svojej tradícii a prezieravosti vo svojich pivniciach skutočne exkluzívne skvosty a jedinečné ročníkové armaňaky. Čaro nápoja tkvie vo výrobnej tradícii, ktorá sa v rodine výrobcu dedí už od roku 1897.

 

Čistička vzduchu Philips

Čističku vzduchu využijete v domácnosti prakticky neobmedzene. Na jeseň a v zime vás ochráni pred smogom a roztočmi. Na jar zase štartuje do boja proti peľom. Čistička Philips Dual Scan 4000i nešetrí na prvotriednych technológiách a pokiaľ chcete investovať do svojho zdravia, rozhodne splní vaše očakávania. Vďaka silnému výkonu sa hodí aj do väčších miestností.

Montblanc  Meisterstück

Originálna kolekcia Meisterstück reprezentuje v sortimente kožených doplnkov značky Montblanc vrchol luxusu. Prepracovaná konštrukcia tašiek a drobných doplnkov predstavuje najvyššiu remeselnú zručnosť značky. Výber veľkých kožených doplnkov zahŕňa aktovku Neo Briefcase, ktorá nevtieravým spôsobom reinterpretuje klasickú tašku s elegantným kovovým zapínaním.

 

Kolekcia svietidiel Double

Talianske dizajnérske štúdio LCM Marin je autorom novej kolekcie svietidiel Double, ktorú navrhli pre českú značku Brokis. Vyrába sa v troch podobných tvaroch a veľkostiach, pričom ich ideálne miesto je nad jedálenským stolom alebo v obývacej izbe. Na výber je päť farieb skla. Tvar svietidiel Double určujú dva rôzne materiály – sklo a ľahký hliník.

 

Okuliarové rámy Cartier

Výber dioptrických a slnečných rámov Cartier z novej série okuliarov charakterizuje rafinovaný a moderný štýl. Línia okuliarov Santos odkazuje na slávne náramkové hodinky s detailmi skrutiek, ktoré sú inšpirované leteckým priekopníkom Albertom Santosom-Dumontom. Séria Signature C de Cartier zase rešpektuje bohatú tradíciu maison Cartier a reinterpretuje moderným spôsobom vintage štýl.

 

 

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv