Neprehliadnite

Beauty Lounge

 

/BEAUTY LOUNGE/  

 

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight
Príjemná, sofistikovaná a žiarivo transparentná nová toaletná voda je oslavou vnútorného jasu ženy, ktorý nám pripomína, že nič nie je nemožné. V toaletnej vode Rose Goldea Blossom Delight premieňa Bvlgari prísľub ruže na ľahký, transparentný a mimoriadne žiarivý podpis. Inšpirovaná vzácnym okamihom, keď ruža začína rozkvitať, nová vôňa zachytáva vzrušenie zo žiarivej a jasnej budúcnosti. Vône Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight sú venované ženám, ktoré si dokážu vydobyť svoje miesto vo svete prostredníctvom snov, odhodlania a optimizmu.

Coach Wild Rose
Coach je svetový módny dom založený v New Yorku v roku 1941. Dámska vôňa Coach Wild Rose čerpá inšpiráciu v kvetinových vzoroch, ktoré sú symbolom uvoľnenej estetiky značky. Coach Wild Rose zachytáva bezprostrednosť značky Coach. Výrazná a zmyselná vôňa evokuje neskrotnú krásu lúčnych kvetov aj pocit nových možností.

Collistar Rigenera
Inšpirovaná najviac inovačnými a priekopníckymi technikami z estetickej medicíny značka Collistar predstavuje novú protivráskovú líniu úspešne zacielenú na trh omladzujúcich produktov. Je to kozmetická alternatíva estetickej bioregenácie v troch postupných krokoch s tromi produktami: vyhladzujúci protivráskový koncentrát s delivými bunkami talianskej perily, vyhladzujúci protivráskový krém na tvár a krk s delivými bunkami talianskych šípok, vyhladzujúci a protivráskový krémový gél na očné kontúry s delivými bunkami talianskej echinacey.

Gosh Prime´n Set Spray
Bez ohľadu na to, či nosievate len ľahký make-up, alebo chodíte kompletne namaľované, dôležité je zaistiť, aby make-up zotrval neporušene po celý deň – bez ohľadu na vaše aktivity. Fixačný sprej PRIME’N SET SPRAY nielenže zafixuje make-up, ale zároveň pleť pripraví na všetko, čo ju v daný deň čaká. Jeden dôležitý krok vám zaručí, že budete vyzerať skvele po celý deň. Jednoducho mu nechajte minútku, aby sa plne absorboval, a budete pripravené na všetko, čo vám deň prinesie.


Dámske vône Happy Chopard
Značka Chopard predstavuje kolekciu dámskych vôní Happy Chopard Eau de Parfum: Felicia Roses, Lemon Dulci a Bigaradia, ktorá je ódou na radosť zo života, inšpirovanou nekonečnou krásou prírody. Srdcom kolekcie je filozofia značky: „Konaj dobro, cíť sa dobre“, vyjadrená aj prostredníctvom unikátneho voňavého zážitku v kolekcii luxusných vôní poskladaných z tých najviac povzbudivých a vzácnych prírodných zložiek. V súlade so záväzkom spoločnosti Chopard s názvom The Journey to Sustainable Luxury (Cesta k obnoviteľnému luxusu, pozn. prekl.) uvedením kolekcie Happy Chopard zároveň spúšťa novú iniciatívu na vizionárskej ceste smerom k prírodnému a zodpovednému umeniu skladania vôní.

Juvena Blue Light Metamorphosis
Modré svetlo je niečo, pred čím nevieme uniknúť. Vplýva na nás denne či už cez mobilný telefón, počítač, alebo televízor. Juvena objavila kompletne nový prístup k modrému svetlu: po prvý raz dokázala využiť efekt modrého svetla a premeniť ho za pomoci extraktu mikrorias na efektívne omladzujúce ošetrenie v dvojici pleťových produktov: sérum a krém. Modré svetlo aktivuje dvojicu enzýmov prítomných v extrakte mikroriasy. Tieto stimulujú vlastné ochranné a nápravné mechanizmy pleti. Poškodenie sa zmierňuje a súčasne je chránená pred ďalším fotostarnutím. Vďaka intenzívnemu nápravnému efektu sa citeľne zlepšuje štruktúra pleti. Pigmentové škvrny sa zmierňujú, pleť pôsobí jednotným sviežim dojmom.


Montblanc Legend Red
Nová pánska vôňa Montblanc Legend Red sa predstavuje v červenom prevedení na oslavu 10. výročia uvedenia slávnej vône. Žiadna farba nie je taká intenzívna ako červená. Vizuálne vyzývavá a vždy očarujúca. Červená symbolizuje ohromné množstvo rôznorodých pocitov a vlastností. Je to práve nejednoznačnosť, pre ktorú je táto farba taká fascinujúca. Z toho istého dôvodu sa červená stala inšpiráciou vône v celkovej komplexnosti a mužnej intenzite.


Rochas Girl Blooming
Nová limitovaná edícia vône Girl. V minulom roku venovala značka Rochas vôňu GIRL celej generácii, veľkorysej a uvedomelej, ktorá vie, že dokáže dosiahnuť krajšiu budúcnosť lepším spôsobom. Rok po uvedení vône GIRL prichádza nová kapitola jej príbehu: GIRL BLOOMING, limitovaná edícia so zaručenou 100-percentnou optimistickou náladou. Nový zážitok, koncentrát čistej radosti, ktorý pestuje šťastie každý deň a robí všetko potrebné, aby sa svet ukázal v lepšom svetle.

 /Bližšie a podrobnejšie ínfo nájdete na www.fann.sk/

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv