Neprehliadnite

US Open: Utrápený Fowler musí prejsť kvalifikačným sitom

 

Američan Rickie Fowler prežíva golfové trápenie. Naposledy triumfoval na Phoenix Open 2019 a z posledných dvanástich štartov šesťkrát neprešiel katom. Navyše sa nedostal ani na US Masters a o účasť v hlavnom turnaji na US Open bude bojovať v kvalifikácii.

Naposledy neprešiel do finálových kôl na turnaji RBC Heritage. Po kolách 76 a 74 úderov pre neho zostal víkend na turnaji zakliaty. Týždeň predtým absentoval aj v Augusta National na US Masters, kam sa ani nekvalifikoval  Na US Masters a ani na US Open sa nedostal už vlani. Avšak šancu zahrať si na tohtoročnom US Open ešte stále má. Tridsaťtriročný Američan a víťaz piatich turnajov PGA Tour sa o ňu však musí pobiť v kvalifikácii na 36 jamiek 6. júna v Kinsale Golf and Fitness Clube & Wedgewood Golf and Country Clube v Ohiu.

„Rickie Fowler podal prihlášku do pondelkovej kvalifikácie na US Open. Ta sa koná v pondelok 6. júna po turnaji Memorial,“ oznámil na Twitteri. V aktuálnej sezóne sa Fowler dostal len raz do top 25 na šiestich turnajoch, na ktorých sa prebojoval do finálových kôl. V súčasnosti vypadol už aj z prvej stovky svetového rebríčka a hrozí mu, že vypadne aj z top 125 v rebríčku FedExCupu . Pokiaľ by Fowler v kvalifikácii neuspel, bola by to jeho druhá neúčasť za sebou na US Open.

US Open je pritom major turnaj, na ktorom má tri umiestnenia v Top 10. Vrátane druhého miesta v roku 2014, v ktorom na všetkých štyroch majoroch skončil vždy v Top 5. Samotný Fowler napriek biednemu obdobiu stále verí na obrat k lepšiemu. Záblesk toho, čo skutočne dokáže, predviedol na októbrovom CJ Cupe, kde skončil na delenej tretej pozícii za Rorym McIlroyom a Collinom Morikawom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv